Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

La Policia Local reforça la presència com a referent en mediació en Sud-amèrica amb la participació en un congrés a Colòmbia

diumenge, 30 d'octubre de 2016

Congrés de policia a Colòmbia_1

El regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Javier Serralvo, l'intendent de la Policia Local, Ramón Martínez, i la inspectora i responsable de la Unitat de Mediació Policial, Rosana Gallardo, han participat, convidats per l'organització, al II Congrés Internacional Penal i Criminalística. Una justícia restaurativa com a camí possible cap a la pau, que s'ha celebrat a la localitat de Manizales (Colòmbia). El viatge institucional ha permés, a més, mantenir reunions amb representants de l'escola de formació de la Policia Nacional de Colòmbia, formada per 180.000 policies i per a la qual Vila-real és un "autèntic referent en mediació policial". 

A la trobada, s'han mantingut reunions amb l'alcalde de Manizales, per tal de reforçar lligams amb la ciutat, i amb representants de Perú, Xile, Bolívia, Ecuador o Mèxic, per tal de tractar la preparació de pròxims simposis i congressos policials a Vila-real. La inspectora Gallardo ha estat una de les ponents del congrés, en el qual els representants de Vila-real han pogut compartir experiències amb altres països del centre i Sud-amèrica de manera conjunta per a millorar l'eficàcia de la Policia.

Galeria multimèdia

Imatges

Reunió amb l'alcalde de Manizales Congrés de policia a Colòmbia
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es