Inici -> Àrees -> Patrimoni -> Notícies de patrimoni

La Càtedra de Cultura Territorial Valenciana debatrà a Vila-real sobre Patrimoni i Rehabilitació Urbana

dimarts, 1 de novembre de 2016

Vila-real acollirà el pròxim 10 de novembre la Jornada Patrimoni i Rehabilitació Urbana. Identitat i oportunitat per al desenvolupament local, organitzada per la Càtedra de Cultura Territorial Valenciana de la Universitat de València i la Generalitat Valenciana, amb la col·laboració de la Regidoria de Territori. 

La jornada, que se celebrarà també a Llíria, Xàtiva i Dénia en diferents dates, comptarà amb reconeguts especialistes universitaris que analitzaran diversos enfocaments sobre les possibilitats per a un nou desenvolupament local basat en la identitat dels llocs, com les seues condicions geogràfiques, el patrimoni, la ciutat i la seua relació amb el territori en el qual s'integra, o la pertinença d'un nou urbanisme adaptat al context. 

El seminari començarà a les 18.00 hores, amb la inauguració i taula redona i a les 20.00 hores tindrà lloc un debat. Entre els participants es troben noms com Luis Arciniega García i Josep Montesinos i Martínez, del Departament d'Història de l'Art de l'UV; Inmaculada Revuelta Pérez i Beatriz Santamarina Campos, del Departament de Sociologia i Antropologia Social de l'UV; Ignacio Sevilla Merino, del Departament de Dret Administratiu i Dret Processal, i Ximo Revert Roldán, cap de l'Àrea de Cooperació de la Fundació General de l'UV. Les inscripcions es poden formalitzar a través de l'adreça http://projeccio.uv.es i els assistents rebran un certificat.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es