Inici -> La teua ciutat -> Subvencions

Participació Ciutadana obri la convocatòria d'ajudes a les associacions de veïns, amb prop de 34.000 euros

dilluns, 7 de novembre de 2016

La Regidoria de Participació Ciutadana ha fet pública ja la convocatòria de subvencions a les associacions de veïns corresponents a 2016, després de la renovació de l'Ordenança el passat mes de juliol. Enguany es destinaran novament 33.930 euros a totes les entitats, que ja poden sol·licitar les ajudes. 

"Totes les entitats veïnals podran beneficiar-se d'aquestes subvencions per a la realització d'activitats que milloren el benestar dels veïns, així com la Federació d'Associacions de Veïns", explica la regidora de l'àrea, Gemma Gil, qui ha destacat el "compromís" de l'equip de govern de "seguir complint" amb les associacions, gràcies a la renovació de l'Ordenança, "que ara és més àgil". Les sol·licituds es podran presentar al llarg d'aquest mes i els beneficiaris rebran un primer pagament del 80% de l'import total de la quantia i un segon abonament amb el 20% restant. Gil recorda que "la Participació Ciutadana és un dels punts forts que ha recuperat aquest equip de govern" i que per aquest mateix motiu s'ha renovat l'Ordenança, per a adaptar-se a la realitat actual. Una renovació "consensuada" amb tots els ens implicats, que "arreplega les propostes i suggeriments dels veïns per a guanyar en agilitat i rapidesa i oferir una millor solució a tots".

La regidora ha animat els ens veïnals a participar i ha destacat que "les associacions de veïns són un pilar fonamental per a Vila-real". "Des de fa cinc anys, i fruit del treball en xarxa amb les mateixes entitats, hem aconseguit un creixement en el nombre d'agrupacions veïnals que treballen per la ciutat, hem passat d'11 a 14 en poc de temps", assenyala la regidora, qui recorda també que en aquests anys s'han incrementat les ajudes en més de 10.000 euros en relació als 24.000 euros dels governs anteriors.

Consulteu les bases en la seu electrònica municipal

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es