Inici -> Àrees -> Participació ciutadana -> Notícies

Mig miler de veïns de Vila-real voten les seues prioritats per als VI Pressupostos Participatius

dilluns, 28 de novembre de 2016

Un total de 498 persones han participat en el procés de votació i ordenació per preferència de les propostes presentades pels veïns en la sisena edició dels Pressupostos Participatius. Així ho ha anunciat la regidora de Participació Ciutadana, Gemma Gil, qui destaca que el rang d'edat dels votants va dels 25 als 55 anys i que han participat més les dones, amb 292 censades, enfront dels homes, amb 206. 

Entre els suggeriments que major nombre de suports han recaptat entre els vila-realencs, destaca la creació d'un taller d'atenció a persones majors, dependents o amb discapacitat, amb un total de 173 vots. Li segueixen l'ampliació o trasllat dels horts urbans, amb 149 suports, i la inclusió de nous jocs adaptats per a xiquets amb discapacitat en els parcs infantils, amb un total de 142 vots. 

Els veïns han optat, en quart lloc, per obrir el carrer d'Isabel de Villena, seguida d'una solució a l'avinguda de França per a evitar inundacions, habilitar un museu de l'esport en la nou pavelló que es construïsca en lloc del Campió Llorens, asfaltar tres trams del carrer de les Corts Valencianes i la realització d'una campanya contra el maltractament animal, en vuité lloc, seguides de la resta. "L'objectiu, ara, és començar a treballar en la realització d'aquests projectes amb les corresponents regidories", apunta Gil, qui es mostra orgullosa pel gran volum de participants.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es