Inici -> La teua ciutat -> Igualtat -> Notícies d'Igualtat

La 5a campanya per a un ús no sexista dels joguets anima a 'jugar a ser iguals' amb un taula informativa i un taller

diumenge, 11 de desembre de 2016

La Regidoria d'Igualtat celebrarà en els pròxims dies la cinquena campanya per a un ús no sexista dels joguets, que comptarà, un any més, amb un taller lúdic i didàctic per a ensenyar als més menuts que els joguets no tenen gènere. Juguem a ser iguals és el lema de la iniciativa, que començarà el dimecres 14 amb la taula de conscienciació que els veïns podran trobar, a partir de les 10.00 hores, a la plaça Major. Allí, la regidora de l'àrea, Rosario Royo, juntament amb personal expert en la matèria oferiran informació a tot aquell que s'acoste a conéixer la campanya.

"Aquesta campanya, que es desenvolupa des de fa diversos anys a Vila-real, i que ara també impulsa la Generalitat, posa de manifest la necessitat d'educar en igualtat i demostra que els rols sexistes s'aprenen, moltes vegades, a casa", explica Royo, qui destaca que "les persones que vinguen a la taula el dimecres podran entendre millor que no hi ha res d'estrany que un xiquet demane aquest Nadal una cuineta o una nina, igual que tampoc ho és que una xiqueta demane un camió, per exemple, perquè els joguets no tenen gènere i tots poden jugar amb tot". Aquesta màxima s'ensenyarà també als principals protagonistes, que són els més menuts, en el taller d'igualtat de gènere i ús no sexista dels joguets, titulat Juguem a ser iguals, que se celebrarà el pròxim 28 de desembre a partir de les 10.00 hores, a la Biblioteca Universitària del Coneixement (BUC). En el taller, els xiquetes i xiquetes podran aprendre de la millor manera possible: jugant.

L'activitat es dividirà en dos grups, per a xiquets de 5 a 7 i de 8 a 10 anys, serà gratuït i per a participar caldrà inscriure's del 12 al 22 a la Casa de la Dona (Santa Sofia, 2), en el 964 547 160 o per correu electrònic en casadona@vila-real.es

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es