Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

Benlloch felicita l'oficial Adrián Hierro després de la publicació del llibre que recopila el treball de la Unitat Policial de Diversitat

dimecres, 28 de desembre de 2016

Recepció a l'oficial Adrián Hierro

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha rebut l'oficial de la Policia Local Adrián Hierro Batalla, amb motiu de la presentació del llibre del qual l'agent és coautor, La actuación policial en la diversidad social y cultural: buenas prácticas frente al racismo, la xenofobia y la discriminación. L'obra, presentada la setmana passada a València, recopila el treball realitzat per la Unitat de Diversitat de la Policia Local de Vila-real (Unidipol), des de l'any 2012, especialitat guardonada amb el Premi Daniel Wagman per la seua contribució al foment de les bones pràctiques policials. 

L'alcalde ha felicitat l'oficial, que ha estat acompanyat durant la recepció per la inspectora Rosana Gallardo, per la seua contribució al llibre, editat per l'Ivaspe, i pels bons resultats de la Unidipol. La Unitat de Diversitat de la Policia Local va ser creada fa quatre anys per a promoure la convivència, la integració i el respecte a la multiculturalitat des del punt de vista de l'acció policial.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es