Inici -> Aplec de temps lliure (borrar)

L'Aplec de Nadal acomiada la segona edició amb activitats lúdiques i educatives per a un centenar de xiquets i xiquetes

divendres, 6 de gener de 2017

Cloenda de l'Aplec de Nadal 2016-2017

L'Aplec de Nadal ha celebrat durant aquestes vacances nadalenques la segona edició, amb activitats lúdiques i esportives per a un centenar de xiquets i xiquetes de la ciutat. El regidor de Serveis Socials, Álvaro Escorihuela, ha acompanyat els escolars i monitors en el comiat de l'Aplec de Nadal, una iniciativa impulsada de manera pionera l'any passat que garanteix l'atenció dels menors en totes les èpoques de vacances escolars amb caràcter inclusiu.

Els xiquets i xiquetes de l'Aplec, amb edats compreses entre els 3 i els 16 anys, han pogut gaudir des del 27 de desembre al 5 de gener (en dies laborables) de tallers, gimcanes i jocs esportius de tot tipus, a més de servei de menjador i desdejunis. Les activitats s'han desenvolupat als col·legis Pasqual Nácher i Angelina Abad. "Un any més, l'Aplec de Nadal s'ha demostrat un recurs necessari i útil per afavorir la conciliació de les famílies i atendre les necessitats de tots els menors, siga quina siga la seua situació familiar, en les èpoques de vacances escolars", assenyala Escorihuela.

L'Aplec de Temps Lliure celebrarà també futures edicions en les vacances de Pasqua i a l'estiu. "D'aquesta manera, queden cobertes les necessitats dels menors i les famílies durant totes les èpoques de vacances escolars de l'any", conclou.

Galeria multimèdia

Imatges

Cloenda de l'Aplec de Nadal 2016-2017 (2) Cloenda de l'Aplec de Nadal 2016-2017 (3) Cloenda de l'Aplec de Nadal 2016-2017 (4)
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es