Inici -> Àrees -> Urbanisme -> Actualitat

Vila-real invertirà 90.000 euros en l'adequació i millora de l'entorn de l'aparcament del Mercat

dissabte, 7 de gener de 2017

L'Ajuntament de Vila-real invertirà enguany 89.999 euros en el projecte de millora de l'actual aparcament del Mercat de Colom, situat en el semisoterrani de l'edifici i sota la plaça recentment executada, i del seu entorn. Així ho ha anunciat l'alcalde, José Benlloch, que ha destacat que es tracta d'una actuació que cerca "destacar la instal·lació, afavorint el seu ús per part dels ciutadans", al mateix temps que es "millora la seua imatge i s'integren els carrers de l'entorn del Mercat, de manera que confluïsquen en harmonia estètica cap a l'edifici".

Entre les intervencions que contempla el projecte general, destaquen l'eliminació de les voreres interiors de l'aparcament, amb la finalitat de guanyar el màxim espai i suprimir barreres arquitectòniques, igualant així tota la superfície, ja que també s'eliminarà el paviment ceràmic actual, que es troba molt deteriorat, i aplicar un recobriment resistent i durador que garantisca les condicions necessàries per al seu ús habitual.

D'altra banda, està previst adequar la instal·lació elèctrica existent i s'incorporarà una nova instal·lació de control d'accessos, que permeta mantenir les adequades condicions de seguretat en el recinte, a més de millorar la senyalització tant interior com exterior per a garantir l'accessibilitat.

"Tot i que encara falta per perfilar alguns detalls, el que sí està clar és que l'execució de les obres no durarà més de dos mesos", assenyala Benlloch, qui destaca que "d'aquesta manera, sumem una segona part a la primera intervenció que vam fer en la zona i que va permetre descobrir de nou el Bé d'Interés Cultural (BIC) de l'església Arxiprestal, a més de guanyar una nova plaça per al gaudi dels veïns". "Un pas més en el embelliment de la ciutat i en la consecució d'un espai més útil i accessible per a tots els ciutadans que vinguen a la zona centre", conclou.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es