Inici -> La teua ciutat -> Cursos i formaciˇ -> NotÝcies sobre cursos i tallers

La Universitat Popular ofereix 489 places distribu´des en 34 tallers i reforša les disciplines de benestar i formaciˇ

dimarts, 24 de gener de 2017

Rosario Royo presenta la campanya de 2017 de la Universitat Popular

La regidora de la Universitat Popular, Rosario Royo, ha presentat la nova campanya de cursos de 2017, que comptarÓ enguany amb un total de 489 places distribu´des en 34 tallers. Entre ells, la Universitat Popular incorporarÓ en aquesta ediciˇ novetats importants, especialment en l'Órea de benestar i formaciˇ general. 

"La Universitat Popular arriba a les seues edicions 63 i 64 amb l'objectiu de seguir cobrint les expectatives dels ciutadans quant a formaciˇ i entreteniment amb nous tallers i una programaciˇ completa", explica Royo. Entre les novetats, les dues noves campanyes que es desenvoluparan al llarg del 2017 -la primera, del 23 de febrer al 19 de maig i la segŘent, de l'11 de setembre al 10 de desembre-, incorporaran dos nous cursos en l'Órea de benestar. AixÝ, a mÚs dels balls de salˇ i balls llatins i les classes de musicoterÓpia, s'oferirÓ un curs d'estimulaciˇ cognitiva i mem˛ria "per a perllongar l'autonomia personal i adquirir hÓbits per al bon funcionament mental i millorar la mem˛ria". Un altre taller mostrarÓ els beneficis per a la salut de comptar amb zones verdes i fer ˙s d'elles i posarÓ de manifest el valor de "l'important recurs natural que Ús el Termet per als ve´ns". 

L'Órea de formaciˇ general tambÚ tindrÓ novetats. El taller d'anglÚs per a viatgers es complementarÓ amb un altre denominat Help to learn, per a "ajudar a perdre la por a l'idioma i aprendre marcant el propi ritme". A mÚs del nivell avanšat d'internet i correu electr˛nic, la Regidoria programa un innovador curs per a aprendre a utilitzar un smartphone o una tableta, un altre d'iniciaciˇ a l'arquitectura, que mostra com organitzar espais; un altre d'economia domŔstica i un altre mÚs destinat a introduir els alumnes en les tŔcniques i procediments artÝstics. TambÚ s'inclou entre les novetats un taller per a aprendre a cantar i un altre per a parlar en p˙blic, als quals se sumen els ja habituals de boixets, calats, labor de retalls, tŔcniques decoratives, un taller de cerÓmica, pintura a l'oli i pintura sobre llenš i altres materials, que s'impartirÓ a la Fundaciˇ Caixa Rural. Per la seua banda, el taller de restauraciˇ de mobles canvia d'ubicaciˇ i s'impartirÓ en una fusteria del carrer de Trullenc. El programa de la Universitat Popular es completa amb l'Aula Mentor, que, assenyala Royo, "continua sent un Ŕxit en la formaciˇ a distÓncia i oficial per a p˙blic adult que desitja ampliar les seues competŔncies professionals".

"Comptem amb una oferta molt variada que, a mÚs, es distribueix en diversos espais de diferents punts de la ciutat", explica la regidora. En concret, els tallers de la Universitat Popular de 2017 s'impartiran a les associacions de ve´ns del Crist de l'Hospital, Torre Motxa i Pilar, la Casa dels Mundina, l'edifici de La Panderola, l'IES Francesc TÓrrega, el Taller de Sara, la Fundaciˇ Caixa Rural, el CEA El Termet, la UNED, el Viver d'Empreses, el taller de Marisa Vidal i la Biblioteca UniversitÓria del Coneixement. "El nostre lema Ús L'aprenentatge al llarg de la vida, perquŔ, com a Ciutat Educadora, considerem imprescindible seguir donant oportunitats a les persones, tinguen l'edat que tinguen, i respondre a les seues inquietuds i necessitats", assenyala. 

Els interessats poden matricular-se ja fins a completar totes les places en horari de 9.30 a 13.00 hores de dilluns a divendres a la Casa dels Mundina. Els preus per a tot el trimestre van des dels 20 fins als 75 euros, en funciˇ del tipus de taller, i un any mÚs "s'ofereixen bonificacions per als qui, per la seua situaciˇ personal o laboral, no s'ho puguen permetre". Els qui ho desitgen, poden inscriure's tambÚ en la campanya 64, tot i que s'obrirÓ un nou perÝode de matriculacions abans que s'inicie en l'˙ltim trimestre.

Descàrrega dĺarxius

Descargar archivo

Universitat Popular 2017
Tipus d'arxiu: PDF | ValenciÓ

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es