Inici -> Àrees -> Participació ciutadana -> Notícies

Assaltabarris enceta el disseny d'activitats per a 2017

divendres, 27 de gener de 2017

Reunió preparatòria d'Assaltabarris 2017

La Biblioteca Universitària del Coneixement (BUC) ha acollit la primera reunió informativa per a començar a dissenyar part de les activitats que s'inclouran a l'agenda d'Assaltabarris 2017. La regidora de Participació Ciutadana, Gemma Gil, i el director de la companyia de teatre La Fam, Sergio Heredia, han mantingut una trobada amb diferents representants de les associacions de veïns, amb els quals han començat a treballar de manera conjunta en l'organització dels actes que es realitzaran a les places de la ciutat els propers mesos, donant prioritat a aquells que se celebraran al llarg dels quatre dissabtes del mes de març, que tindran lloc on decidisquen les associacions.

La regidora destaca la importància de comptar amb aquest cicle a l'hora d'ampliar les fronteres de la Regidoria, "per tal d'arribar a tots els barris i convertir la ciutadania en protagonista activa". Aquestes activitats de dinamització, canalitzades des de les associacions, serveixen per a "seguir descentralitzant les actuacions i activitats culturals i apropar les arts escèniques i connectar-les a les diferents zones de la ciutat". 

El programa Assaltabarris permet als ciutadans una primera aproximació a les diferents modalitats artístiques, de teatre, jocs i música i proporciona un espai per a la formació i l'intercanvi d'idees que impulsen la vida cultural i creativa en cada barri. "Amb aquesta edició seguim creixent i consolidant la programació com una oferta lúdica, la principal filosofia de la qual és que aquestes activitats puguen arribar a tots els racons", conclou la regidora responsable de l'àrea.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es