Inici -> Àrees -> Policia Local -> Campanyes

Una campanya de Policia Local detectarà incidències de seguretat viària en partides rurals després dels últims episodis de pluja i vent

dissabte, 11 de febrer de 2017

La Unitat Rural de la Policia Local de Vila-real portarà a terme del 13 al 26 de febrer una campanya específica per a detectar incidències de seguretat viària a les zones rurals del terme municipal. La iniciativa pretén controlar l'estat dels camins, senyalitzacions i altres qüestions que puguen afectar la seguretat viària, particularment després dels episodis de vent i pluges de les últimes setmanes.

"El nostre terme municipal és molt gran i és transitat diàriament per nombrosos ciutadans en els seus vehicles", explica el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Javier Serralvo. "A això", afegeix, "se sumen les conseqüències dels últims episodis per vents forts i abundants precipitacions en les zones i camins rurals, la qual cosa fa que aquesta campanya siga en aquests moments molt necessària". 

L'objectiu de la campanya és la detecció de totes les incidències que puguen afectar al trànsit o a la seguretat viària, tot incidint principalment en senyals de trànsit deteriorades, en una possible senyalització deficient o en la invasió de branques a la calçada, així com en l'estat del ferm si pot resultar perillós. Per a localitzar aquestes incidències es farà una divisió del terme municipal, que serà distribuït entre les diferents patrulles. A més, amb la col·laboració de la Regidoria d'Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climàtic, es reforçarà i revisarà l'estat de les tanques que s'utilitzen per al tall de camins quan hi ha inundacions. 

En el cas de detectar anomalies, els agents assignats a cada zona notificaran les incidències, amb caràcter d'urgent o no urgent, a Serveis Públics Vila-real. "La col·laboració amb SPV és fonamental, ja que serà aquets departament el que restituirà la normalitat per a garantir la seguretat dels conductors, que és el que ens preocupa, tant si estan dins del nucli urbà com a les zones rurals", conclou Serralvo.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es