Inici

El projecte Medes aborda la quarta reunió transnacional amb Sacile per a avançar en 'l'exportació' de la mediació escolar

dissabte, 18 de febrer de 2017

Reunió transnacional del projecte Medes_6

El projecte europeu Medes, concedit per la Unió Europea a Vila-real, per a treballar en la implantació escolar en l'àmbit europeu, ha celebrat a Vila-real la quarta reunió transnacional. La iniciativa, impulsada per l'Associació El Porc Espí i l'Ajuntament de Vila-real, compta amb la participació de la ciutat agermanada de Sacile (Itàlia). 

El projecte Medes, concedit el 2015 per un període de tres anys, té com a objectiu desenvolupar una metodologia basada en la mediació escolar com a estratègia de prevenció de l'abandó educatiu prematur, que permeta prestar una educació d'alta qualitat i abordar les necessitats que es donen en els contextos escolars. Amb aquest objectiu, una delegació del municipi italià ha visitat Vila-real per a participar en la trobada, que ha durat dos dies, amb representants de l'IES Miralcamp i de l'Associació El Porc Espí, a la qual no ha faltat el regidor de Cooperació, Álvaro Escorihuela. 

Les diferents reunions de treball han servit per exposar els projectes que estan desenvolupant les diferents entitats implicades, fer seguiment del pla i analitzar alguns dels primers resultats obtinguts en l'àmbit global, a més de plantejar les properes activitats que es realitzaran i posar dates per a la cinquena reunió transnacional. Durant les dues jornades s'ha reservat un espai de temps perquè membres de l'Associació El Porc Espí realitzaren una representació d'una mediació i per a fer una eixida d'oci.

Galeria multimèdia

Imatges

Reunió transnacional del projecte Medes_7
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es