Inici -> La teua ciutat -> Cursos i formaciˇ -> NotÝcies sobre cursos i tallers

Educaciˇ llanša un programa pioner de m˛duls d'especialitzaciˇ d'FP amb quatre cursos en noves vetes d'ocupaciˇ

dissabte, 25 de febrer de 2017

L'Ajuntament de Vila-real impulsarÓ al marš un nou programa formatiu pioner dirigit a millorar l'ocupabilitat i les competŔncies dels vila-realencs a travÚs de quatre cursos d'especialitzaciˇ de formaciˇ professional. Els cursos, homologats i certificats pel Ministeri d'Educaciˇ a travÚs de l'Aula Mentor, se centren en matŔries lligades a vetes d'ocupaciˇ com el disseny i impressiˇ digital, l'assistŔncia a persones depenents, el desenvolupament d'aplicacions per a m˛bils i la internacionalitzaciˇ de la xicoteta i mitjana empresa.

"Es tracta de m˛duls d'especialitzaciˇ que responen a les necessitats de major formaciˇ prÓctica que hem detectat en sectors que, en l'actualitat, representen Órees d'oportunitat per a l'ocupaciˇ, en un programa pioner que compta amb el suport i la certificaciˇ del Ministeri d'Educaciˇ", incideix la regidora d'Educaciˇ, Mˇnica Ma˝as. "La formaciˇ Ús fonamental i marca moltes vegades la diferŔncia a l'hora de trobar treball; per aš˛, de la mÓ del programa Aula Mentor, llancem aquests cursos d'especialitzaciˇ que pretenen, sobretot, ajudar els vila-realencs, estudiants de cicles formatius o interessats en aquestes Órees d'activitat, a incorporar-se al mercat laboral en sectors en expansiˇ", agrega.

En concret, el programa de m˛duls d'especialitzaciˇ d'FP inclou un curs dirigit a millorar l'atenciˇ a persones en situaciˇ de dependŔncia, adaptat a la normativa en matŔria de dependŔncia; un altre m˛dul que habilitarÓ per a la programaciˇ en Java i el desenvolupament d'aplicacions en Android i IOS; un altre per a la formaciˇ especÝfica en disseny i impressiˇ digital enfocat principalment al sector cerÓmic; i un quart curs per a millorar les habilitats en la gestiˇ de comunitats, posicionament en xarxes i internacionalitzaciˇ de pimes. 

Els cursos, de carÓcter semipresencial, tindran una durada de tres a cinc mesos, a mÚs d'un mes de prÓctiques en empresa. Les classes, limitades a uns 20 alumnes, s'impartiran en la Biblioteca UniversitÓria del Coneixement, amb un cost de 50 euros al mes. Els interessats a inscriure's en alguns dels m˛duls han d'emplenar el formulari en lÝnia habilitat en el web municipal abans del 6 de marš, data en quŔ comenšaran a impartir-se les classes.

Descàrrega dĺarxius

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es