Inici

Vila-real porta la tecnologia local i el model de ciutat innovadora a la trobada estatal de la Xarxa Innpulso a Madrid

tornar Imprimir

dimecres, 1 de març de 2017

Sala de premsa, Economia, Ajuntament, Innovació

II Trobada d'Alcaldes de la Xarxa Innpulso_3

Vila-real porta la tecnologia local i el model de ciutat innovadora a la trobada estatal de la Xarxa Innpulso a Madrid

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha participat en la II Trobada Alcaldes + Innovadors de la Xarxa Innpulso celebrada a Madrid, on s'han donat cita membres de la Xarxa Innpulso, representants del Ministeri d'Economia i Competitivitat, així com alcaldes de municipis pertanyents a la xarxa de tot l'Estat. A la cita també han assistit l'edil de Relacions Institucionals, Diego Vila, i la directora de la Fundació Globalis, Edurne Zubiria, acompanyats per la firma Vissually, guanyadora en els Premis Globalis 2016.

La jornada, estructurada en presentacions de pimes innovadores de cada ciutat participant a càrrec dels alcaldes, ha servit per a posar en valor "l'aposta clara de Vila-real per la innovació", afirma Benlloch. "La nostra ciutat és l'única de la província que compta amb la distinció del Ministeri com a Ciutat de la Ciència i la Innovació", recorda l'alcalde, qui s'ha mostrat "orgullós de comptar amb empreses cada vegada més capdavanteres i preparades per a afrontar els reptes de futur que tenim davant de nosaltres". 

L'alcalde ha sigut l'encarregat de presentar l'empresa Vissually, una companyia fundada fa un any i que compta amb una desena de treballadors, centrada en el disseny i fabricació de diferents productes utilitzant la fibra de fusta renovable mitjançant la impressió digital HD, amb tintes UV, sense olor i amb assecat per LED, a la qual cosa se suma el tall per làser d'alta precisió, que compta amb la patent QuickClip.
Benlloch ha posat l'accent en la importància de seguir donant suport al teixit productiu i empresarial de la ciutat per a impulsar l'interés per la innovació en la societat. "És necessari fomentar el canvi de model productiu del nostre territori i avançar per consolidar una vertadera cultura de la innovació i, gràcies a empreses com aquesta, que aposten per diferenciar-se de la resta i per oferir solucions tan singulars, podem dir que anem pel bon camí", assegura el primer edil. 

La trobada també ha comptat amb una zona perquè totes les empreses innovadores presents exposen el seu producte i material promocional per a donar-se a conéixer. En aquest sentit, l'alcalde destaca la capacitat de projecció de l'esdeveniment per "visualitzar les companyies participants en l'àmbit nacional, intercanviar experiències i coneixements amb altres pimes i augmentar les seues possibilitats de desenvolupament".

Galeria multimèdia

Imatges

II Trobada d'Alcaldes de la Xarxa Innpulso_2 II Trobada d'Alcaldes de la Xarxa Innpulso_1 II Trobada d'Alcaldes de la Xarxa Innpulso
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es