Inici -> Àrees -> Economia -> Notícies

Economia i Efecte Vila-real inicien el procés d'implantació de la innovadora plataforma e-Commerce a la ciutat

dimarts, 7 de març de 2017

Reunió de treball de la plataforma e-commerc

La Regidoria d'Economia i Efecte Vila-real treballen ja en el desenvolupament d'un innovador projecte l'objectiu del qual és potenciar la digitalització de l'activitat econòmica de Vila-real. El regidor de l'àrea, Xavier Ochando, i representants d'Efecte Vila-real, així com de Caixa Rural i la seua Fundació i la Unió de Comerç de Vila-real (Ucovi) han mantingut una reunió per a perfilar la implantació d'una nova plataforma e-Commerce a la ciutat, "amb la finalitat de millorar la competitivitat i visibilitat dels negocis, estiguen associats o no". 

La plataforma virtual comercial serà oberta i podrà integrar tots els comerciants de Vila-real que desitgen participar i obrir-se al món digital, on podran promocionar i vendre els seus productes. Per a açò comptaran amb el suport d'Ucovi, entre altres organitzacions locals.

La iniciativa, que podria funcionar al mes de maig, inclou, de manera paral·lela, el desenvolupament d'una tasca formativa dirigida a facilitar la introducció de competències i coneixements digitals en el xicotet comerç, "perquè puga fer front a un món cada vegada més digital i connectat". En aquesta tasca també s'inclou la formació directament relacionada amb el funcionament de la plataforma i altres temes vinculats amb l'ús de noves tecnologies. "L'objectiu fonamental és, en definitiva, ajudar a través de la reorientació digital dels negocis a fomentar la promoció i diferenciació comercial del teixit productiu local en un nou àmbit d'actuació", explica Ochando, al mateix temps que assegura que la fase inicial del projecte s'implementarà al segment del xicotet comerç passant en successives fases a altres activitats econòmiques.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es