Inici -> Àrees -> Educació -> Aula Mentor -> Notícies

Benlloch porta al Ministeri d'Educació el projecte "pioner i innovador" de Mòduls d'Especialització d'FP Aula Mentor

divendres, 10 de març de 2017

Presentació dels Mòduls d'Especialització d'FP Aula Mentor

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha mantingut aquest matí una reunió amb responsables d'Educació, Cultura i Esports per a presentar el programa Mòduls d'Especialització professional Aula Mentor Vila-real, un projecte "pioner, inèdit i innovador" que compta amb la col·laboració de la Fundació Caixa Rural Vial-real a través del conveni de col·laboració que l'Ajuntament de Vila-real manté amb l'entitat. Benlloch, que ha acudit a la reunió amb el responsable del projecte, Juan Luis Sánchez, s'ha reunit amb la subdirectora general d'Aprenentatge al llarg de la vida de la Direcció General de Formació Professional, M. Esther d'Andrés Nieto, a més de tècnics dels serveis centrals d'Aula Mentor.

"El programa de Mòduls d'Especialització d'FP és un projecte innovador a escala nacional que ofereix una sèrie de mòduls formatius, a través de la plataforma d'Aula Mentor, per a millorar l'ocupabilitat dels alumnes i afavorir, així, la inserció laboral, aprofitant les potencialitats i els recursos de la plataforma Aula Mentor, que ha demostrat la seua eficàcia i acceptació en els anys que està implantada en la nostra ciutat", valora Benlloch. Els mòduls oferits s'adapten a les necessitats detectades en la mesa de Formació Professional, creada dins del marc de la Xarxa de Ciutats Educadores, en la qual participen els directors dels centres d'FP de Vila-real, el centre de negocis Efecte Vila-real i la Regidoria d'Educació. 

El projecte es caracteritza per oferir una formació semipresencial i pràctiques en empreses i, en la seua primera edició, es compon de sis mòduls, lligats a vetes d'ocupació com el disseny i impressió digital, l'assistència a persones dependents, el desenvolupament d'aplicacions per a mòbils i la internacionalització de la xicoteta i mitjana empresa. "És un programa molt interessant, que ha sigut acollit amb interés per part del Ministeri d'Educació i que demostra, una vegada més, els fruits recollits en el treball de la marca Ciutat de la Ciència i la Innovació", conclou Benlloch.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es