Inici

L'app Vila-real llança un servei d'enquestes amb una primera consulta per a decidir l'ampliació de la xarxa wifi municipal

tornar Imprimir

dissabte, 18 de març de 2017

Noves tecnologies, Sala de premsa

App Vila-real_1

L'app Vila-real llança un servei d'enquestes amb una primera consulta per a decidir l'ampliació de la xarxa wifi municipal

La xarxa de wifi pública impulsada per l'Ajuntament de Vila-real s'ampliarà en les pròximes setmanes amb un tercer punt de connexió gratuïta. Per a decidir la ubicació d'aquesta nova zona wifi, el Departament de Noves Tecnologies llança una consulta oberta a través de l'app Vila-real, que suposa, a més, la incorporació del primer servei d'enquestes a l'aplicació mòbil municipal. 

"Quan vam presentar l'app, fa un poc més d'un mes, ja vam dir que anava a ser una eina viva i dinàmica, al servei de les necessitats de la població. Ara que ampliarem la xarxa de punts wifi municipals, hem vist l'oportunitat de millorar l'aplicació incorporant aquest nou sistema d'enquestes per a polsar l'opinió dels usuaris sobre algunes qüestions puntuals; una utilitat que permet apropar encara més l'Ajuntament a la ciutadania", assenyala la regidora d'Innovació i Noves Tecnologies, Mónica Mañas. "Evidentment, no es tracta de sondejos científics ni representatius, però sí que ens poden donar una idea de les preferències dels veïns en determinades qüestions i tot el que siga fomentar la implicació dels vila-realencs i vila-realenques en la millora de la ciutat ens sembla positiu", agrega.

Amb aquest objectiu, l'app ha llançat ja la seua primera enquesta, que estarà vigent durant els pròxims 15 dies i oberta a tots els usuaris que hagen descarregat l'aplicació Vila-real en el seu mòbil o tauleta. En concret, la consulta pregunta als ciutadans per les seues preferències per a la ubicació d'un tercer punt Vila-real wifi, després de la instal·lació de zones de connexió gratuïta a la plaça Major i al Termet. Les possibilitats d'ampliació de la xarxa són el jardí de les Dominiques, la plaça del Mercat (antic Jutjat), la Ciutat Esportiva Municipal, la plaça del Llaurador, el jardí de la Maiorasga o l'estació de trens. Per a participar, els usuaris tan sols han d'accedir a l'apartat d'enquestes de l'app i votar per la ubicació que consideren millor per a crear aquest tercer punt de connexió Vila-real wifi. 

"La implantació de la xarxa de wifi pública municipal està donant molt bons resultats i volem seguir avançant en aquesta línia, que suposa, sobretot, estendre l'accés a les noves tecnologies entre tots els vila-realencs, independentment de la seua situació i condicions. Les dades d'ús de les primeres zones wifi ens animen a seguir consolidant la xarxa amb noves zones en diferents espais de la ciutat i poder sondejar les possibilitats a través de l'app ens ajudarà a saber quins punts de connexió gratuïta poden resultar més interessants per als usuaris", conclou Mañas.

Podeu descarregar l'aplicació en Google Play, App Store o en el web app.vila-real.es.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es