Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

El programa d'educació viària de la Policia Local celebra els 30 anys amb una jornada formativa

diumenge, 19 de març de 2017

Vila-real celebra enguany que fa tres dècades que l'educació viària va començar a implantar-se en tots els col·legis, de la mà de la Policia Local. Una trajectòria que ha permés que més de 80.000 xiquets de diferents edats i etapes educatives hagen aprés diferents normes bàsiques per a millorar la seua seguretat com a vianants en la via pública i per a ser conductors responsables en el futur. 

Per això, dins dels actes programats per a commemorar l'aniversari d'aquest programa, l'Escola de Formació de la Policia Local acollirà el 29 de març durant tot el matí una jornada formativa dirigida a membres de les Forces i Cossos de Seguretat i a professors d'educació secundària. "Volem reconéixer el treball d'aquells que durant 30 anys s'han dedicat a vetlar per la seguretat dels menors i, en definitiva, a formar ciutadans més cívics, una tasca molt important de la qual han pogut gaudir tots els centres educatius", explica el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Javier Serralvo. 

L'alcalde, José Benlloch, serà l'encarregat d'obrir la jornada, acompanyat per Serralvo i per l'intendent general en cap de la Policia Local, José Ramón Nieto. La jornada comptarà amb les intervencions del cap provincial de Trànsit de Castelló, Víctor Sales, i de la presidenta d'STOP accidents a la Comunitat Valenciana, Ana Novella, a més de la taula redona "30 anys d'educació viària a Vila-real, moderada per l'inspector de la Policia Local i responsable d'Educació Viària, José Luis de Llago, en la qual intervindran el director del col·legi d'educació especial La Panderola, Vicent Esteve; l'agent de la Policia Local i membre de l'equip d'Educació Viària, Juan Rodríguez, i exalumnes del programa. També oferirà una xarrada el director del Centre Superior d'Educació Viària, Perfecto Sánchez, sota el títol "Educació viària: un procés al llarg de la vida". 

Els interessats poden inscriure's a través del web de la Policia Local de Vila-real http://policia.vila-real.es, en l'apartat de Formació.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es