Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

Joventut programa un nou curs de Socorrista aquàtic amb la possibilitat d'aconseguir un contracte en finalitzar

tornar Imprimir

dimarts, 21 de març de 2017

Sala de premsa, Joventut

Joventut programa un nou curs de Socorrista aquàtic amb la possibilitat d'aconseguir un contracte en finalitzar

La Regidoria de Joventut programa la segona edició del curs de Socorrista aquàtic que, igual que el 2016, a més d'oferir la titulació oficial per part de l'empresa Sanea 2008, compta amb el compromís de contractar aquest estiu tots els alumnes que finalitzen amb èxit la formació en qualsevol dels llocs on ofereix els seus serveis. "Fa un any 19 joves de la ciutat i la província van aconseguir treballar després d'haver superat satisfactòriament el curs", explica el regidor de Joventut, Xavier Ochando, "i enguany volem que més persones tinguen la possibilitat de formar-se, millorar el seu currículum i aconseguir una ocupació". 

En el curs els assistents adquiriran els coneixements necessaris per a actuar amb eficiència i de forma ràpida davant una situació d'emergència i intervenir en situacions de primers auxilis i de suport vital bàsic (SVB). Superada la formació, els participants obtindran la corresponent titulació per part de l'Associació de Tècnics d'Emergències Aquàtiques (Atemac), vàlida a l'àmbit nacional, i podran optar a un lloc de treball a l'estiu en qualsevol dels espais gestionats per Sanea 2008 SL, amb qui la Regidoria ha arribat a un acord pel qual l'empresa es compromet a contractar tots els alumnes que isquen preparats.

Els interessats a participar en el curs hauran d'inscriure's a l'Espai Jove per a la prova prèvia de caràcter físic, que tindrà lloc el 3 d'abril a les 10.00 hores al Centre de Tecnificació Esportiva (CTE). La selecció constarà d'una sessió de natació contínua de 200 metres estil lliure en un temps inferior a quatre minuts i una altra d'apnea en 25 metres. 

Els 25 millors temps seran seleccionats i podran participar en el curs, que serà de formació intensiva els caps de setmana del 7 d'abril al 14 de maig. Les classes s'impartiran els divendres de 16.00 a 21.00 hores; els dissabtes de 9.00 a 14.00 i de 15.00 a 18.00 hores, i els diumenges de 9.00 a 14.00 i de 15.00 a 18.00 hores entre l'Espai Jove i el CTE. "La primera edició va finalitzar de manera molt satisfactòria i sabem que aquesta segona ocasió pot ser molt beneficiosa per a molts més veïns", indica Ochando, al mateix temps que recorda que "aquest tipus d'iniciatives són molt importants per a la Regidoria de Joventut, ja que una de les nostres principals preocupacions és la formació per a l'ocupació, perquè ens preocupen els joves, que són els que pitjor ho estan passant amb la crisi i els que més necessiten una oportunitat per a entrar al món laboral", assenyala.

El preu per a la formació és de 80 euros i per als qui tinguen Carnet Jove la xifra es redueix a la meitat (40 euros). L'únic requisit per a participar és haver complit els 18 anys al juny d'aquest mateix any. 

Més informació en joventut@vila-real.es.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es