Inici -> Aplec de temps lliure (borrar)

L'Aplec de Pasqua prepara la segona edició amb 100 places als col·legis José Soriano i Botànic Calduch

dilluns, 27 de març de 2017

L'Ajuntament de Vila-real prepara ja la segona edició de l'Aplec de Pasqua, que tindrà lloc els dies 18, 19, 20, 21 i 24 d'abril als col·legis José Soriano i Botànic Calduch, amb 50 places en cadascun. La iniciativa, impulsada per la Regidoria de Serveis Socials, ofereix tot tipus d'activitats lúdiques i d'oci, a més de servei de menjador i desdejuni per a facilitar la conciliació familiar i laboral i assegurar la cobertura als menors amb accions de caràcter inclusiu. 

El regidor de l'àrea, Álvaro Escorihuela, recorda que l'activitat, oberta a xiquets de 3 a 16 anys, és gratuïta. "El II Aplec de Pasqua és una altra iniciativa pionera, impulsada per aquest equip de govern, que se suma des de l'any passat als d'estiu i de Nadal, i completa així l'oferta de recursos per a garantir la cobertura en totes les èpoques de vacances dels escolars", assenyala. Amb aquest objectiu, l'Aplec incorpora un servei de menjador escolar i desdejunis, gratuïts per als xiquets inclosos en algun programa de Serveis Socials. 

Per a participar en l'Aplec és necessària la preinscripció a través del web http://aplecdetempslliure.vila-real.es fins al proper 2 d'abril. La inscripció podrà formalitzar-se després de la publicació del resultat del sorteig públic i de les llistes d'admesos.

Galeria multimèdia

Imatges

Cartell Aplec de Pasqua 2017
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es