Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

La programació de primavera de Joventut compta amb 40 activitats formatives i d'oci i amb la col·laboració de 17 entitats

tornar Imprimir

dilluns, 3 d'abril de 2017

Sala de premsa, Joventut

La programació de primavera de Joventut compta amb 40 activitats formatives i d'oci i amb la col·laboració de 17 entitats

La Regidoria de Joventut estrena estació amb una nova programació que, durant els mesos d'abril, maig i juny, oferirà un total de 40 activitats formatives i d'oci, amb la col·laboració de 17 associacions locals. Aquesta primavera els grans protagonistes seran el III Concurs de grups musicals, la Holi Colors Run, el II Campionat de videoconsoles, amb jugadors de tot el país, un taller d'improvisació per a músics, les VI Jornades de Cultura Japonesa i les V de l'Orgull Friqui i el IV Festival Internacional Sou Capoeira Brasil. A més, continuen els tallers per la igualtat i multitud d'activitats formatives relacionades amb el sector informàtic, com ofimàtica, creació de pàgines web o desenvolupament d'aplicacions per a Android, a les quals se suma el curs de socorrisme que oferirà treball per als titulats.

La programació comença amb la celebració, tots els diumenges, a l'Espai Jove, d'activitats de Cultura Japonesa. A més, tots els dimarts i dijous, s'ofereix un curs de capoeira i per a aquest pròxim dissabte, l'agenda la centrarà la Holi Colors Run, a les 16.00 hores, pels carrers de Vila-real, els beneficis dels quals es destinaran a l'Associació ENACH de malalties rares. 

El II Campionat de videoconsoles, amb tornejos de Super Smash Bros, se celebrarà el 14 d'abril. Durant les vacances de Pasqua, els més menuts gaudiran del taller de cuina de mercat, al Mercat Central, mentre el 22 d'abril, Joan Soler, un dels guitarristes de jazz més reconegut i respectat del panorama nacional oferirà un taller d'improvisació de 10.00 a 13.30 hores. El mateix dia se celebrarà la festa de les paelles a l'avinguda de Grècia i la primera semifinal del II Concurs de grups musicals de Vila-real. La setmana següent serà el torn de l'especial videodansa del Cinefòrum i el 29 d'abril es realitzarà la segona semifinal del concurs musical. Quant a cursos formatius, a l'abril s'oferiran tallers per a aprendre a crear videojocs, un altre de fotografia per al temps lliure i un curs de dansa urbana, a més del curs de socorrista aquàtic i suport vital bàsic, un altre d'ofimàtica i un curs d'anàlisi de partits de futbol, dirigit a professionals i aficionats. A més, els tallers per la igualtat se centraran a escriure, il·lustrar i enquadernar un conte.

Al maig, la programació comptarà amb la VI Jornada de Cultura Japonesa, una exhibició de capoeira i l'exposició fotogràfica "No son cosas de niños". La final del III Concurs de grups musicals, programada per al 18 de maig juntament amb el Beer-Rock Fest a benefici de Conquistando Escalones, centrarà les activitats, a les quals seguiran un campionat d'escacs i les V Jornades per l'Orgull Friqui. Els cursos del mes se centraran a ensenyar a crear una web i una tenda en línia, a constituir una associació, a més de programar un taller per a elaborar una alarma de proximitat, un altre per a fomentar el pensament lògic a través de l'escratx, un altre d'iniciació al grafit i un més per a aprendre a crear un piano. 

Al juny es farà una xarrada sobre la història dels videojocs i se celebrarà el IV Festival Internacional Sou Capoeira Brasil, del 15 al 18 de juny. L'exposició fotogràfica "Sense connexió" estarà oberta els caps de setmana del 30 de juny fins al 9 de juliol a la Casa de l'Oli i completarà l'agenda un taller d'interacció conscient. La programació comptarà també amb un curs d'iniciació del desenvolupament d'aplicacions per a Android, un altre de manipulador d'aliments per a l'hostaleria, un altre de monitor de temps lliure i un més de manipulador d'aliments per al comerç. A ells se sumen la programació de la Ràdio Espai Jove, amb diferents programes, que explica també amb cursos formatius d'iniciació a la ràdio, de producció i de DJ.

Descàrrega d’arxius

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es