Inici -> La teua ciutat -> Subvencions

Vila-real avança el termini per a la sol·licitud de subvencions a les associacions de veïns i manté l'ajuda en 33.930 euros

dilluns, 3 d'abril de 2017

La Regidoria de Participació Ciutadana ha fet pública la convocatòria de subvencions a les associacions de veïns corresponents a 2017, amb un valor de 33.930 euros, ha avançat el termini notablement des de l'últim exercici. "El nostre objectiu ha sigut sempre seguir agilitant el procés i facilitar a les associacions veïnals la sol·licitud de les ajudes, amb la renovació de l'ordenança, al juliol de 2016", explica la regidora responsable de l'àrea, Gemma Gil, qui destaca que enguany es manté la xifra en 33.930 euros per a totes les entitats. 

"Totes les entitats veïnals podran beneficiar-se d'aquestes subvencions per a la realització d'activitats que milloren el benestar dels veïns, així com la Federació d'Associacions de Veïns", explica, al mateix temps que destaca el "compromís" de l'equip de govern de "seguir complint" amb les associacions. Les sol·licituds es podran presentar fins al dia 25 i els beneficiaris rebran un primer pagament del 80% de l'import total de la quantia i un segon abonament amb el 20% restant. La regidora recorda que "la Participació Ciutadana és un dels punts forts que ha recuperat aquest equip de govern, que treballa per seguir millorant els terminis de concessió de les ajudes i escoltant els veïns". A més, Gil, que assenyala que les ajudes han passat dels 24.000 euros que oferia el PP als quasi 34.000 euros d'ara, ha animat les entitats a participar i ha destacat que "des de fa sis anys les associacions de veïns són un pilar fonamental per a Vila-real".

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es