Inici -> └rees -> Participaciˇ ciutadana -> NotÝcies

El X Macrosopar de ve´ns posa 2.500 tiquets a la venda i comptarÓ amb millores en els accessos al recinte de la MurÓ

dimarts, 4 d'abril de 2017

Presentaciˇ del X Macrosopar de Ve´ns

El macrosopar de ve´ns que la Regidoria de Participaciˇ Ciutadana promou amb la Junta de Festes i les associacions de ve´ns compleix 10 edicions aquestes festes de Sant Pasqual i, per a celebrar-ho, s'han preparat 2.500 tiquets amb els quals espera seguir superant la participaciˇ en una de les cites mÚs multitudinÓries del calendari festiu. En aquesta nova ediciˇ, el macrosopar torna a confiar en la ubicaciˇ de l'avinguda de la MurÓ, on es va celebrar per primera vegada fa dos anys, tot millorant els punts d'entrada per a evitar cues i afavorir l'accÚs a les taules.

El sopar de ve´ns tindrÓ lloc el pr˛xim 19 de maig. Els interessats a participar d'aquesta festa poden adquirir els tiquets del 10 d'abril al 10 de maig a la Casa de la Festa i a les associacions de ve´ns. Les entrades, pel preu simb˛lic d'un euro, donen dret a taula i cadira, porrat i beguda, a mÚs de l'actuaciˇ d'una orquestra local que amenitzarÓ la vetllada, en aquest cas l'orquestra Tucßn, i una rifa.

La regidora de Participaciˇ Ciutadana, Gemma Gil, destaca la consolidaciˇ d'aquest esdeveniment com una "trobada de germanor" en el qual "centenars de ve´ns, amb o sense penya, aprofiten per a reunir-se i conÚixer-se, a mÚs de permetre a les associacions difondre les seues activitats i guanyar visibilitat en les seues respectives zones d'influŔncia".

Per la seua banda, el president de la Junta de Festes insisteix en la importÓncia de "no esperar a ˙ltima hora per a reservar els tiquets". "En aquesta ocasiˇ, i veient el gran flux de persones que s'apunta cada any, hem millorat algunes qŘestions perquŔ els assistents se senten mÚs c˛modes", assenyala Colßs. Entre altres qŘestions, les millores consisteixen en l'establiment de mÚs punts d'accÚs per a "reduir les cues i evitar les aglomeracions", a mÚs de situar l'ambulÓncia i el servei sanitari de Creu Roja en punts mÚs visibles.

Per a facilitar l'accÚs a les taules, els ve´ns poden consultar el mapa amb l'organitzaciˇ de l'espai marcada en colors per associacions i comptaran amb l'ajuda de voluntaris que indicaran on poden asseure's. "Comprenem que Ús un macroesdeveniment en el qual cal organitzar mÚs de 2.000 persones i volem que tot estiga senyalitzat i controlat perquŔ tothom se senta c˛mode i ho passe bÚ", conclouen.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es