Inici -> Àrees -> Universitat Popular -> Notícies

La Universitat Popular convoca el 30 d'abril una nova edició de la Jornada de pintura ràpida al Termet

tornar Imprimir

dissabte, 8 d'abril de 2017

Sala de premsa, Ermita, Educació

La Universitat Popular convoca el 30 d'abril una nova edició de la Jornada de pintura ràpida al Termet

L'Ajuntament de Vila-real, a través de la Regidoria de la Universitat Popular, convoca la quarta edició de la Jornada de pintura ràpida al Termet, que tindrà lloc el 30 d'abril, a càrrec de l'Associació Cultural El Bressol. Com cada any, artistes i aficionats a la pintura de totes les edats "tindran l'oportunitat de retratar l'emblemàtic paratge natural", indica l'edil de l'àrea, Rosario Royo. 

Durant la jornada lúdica i cultural, els participants pintaran aquells racons que consideren més atractius del paratge fins les 14.00 hores, moment en el qual les obres quedaran exposades en les Cavallerisses. L'activitat es completa amb un dinar de germanor al restaurant El Molí. Més tard, un jurat compost per cinc membres vinculats amb el món de l'art valorarà els treballs i emetrà el seu veredicte a les 17.00 hores. Tots els participants rebran diplomes i es lliuraran premis a les categories tant sénior com infantil a la millor obra, al millor dibuix i al més original, que es decidirà per votació popular. "Serà una jornada molt especial en la qual esperem que els pintors de la ciutat ens puguen mostrar les seues aptituds artístiques aprofitant el nostre paratge més emblemàtic", assenyala Royo. 

La inscripció és gratuïta i es podrà formalitzar a la Casa dels Mundina els dimecres de 9.00 a 13.00 hores i a través de l'adreça electrònica elbressol@hotmail.com.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Jornada de pintura ràpida al Termet_1
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es