Inici -> Àrees -> Serveis Socials -> Notícies serveis socials

Vila-real aporta 12.000 euros per a la millora de les instal·lacions de l'empresa de reinserció de Tots Units, Reciplana Recuperacions

dissabte, 15 d'abril de 2017

Tots Units

L'Ajuntament de Vila-real aportarà 12.000 euros per a la millora de les instal·lacions de l'empresa d'inserció Reciplana Recuperacions, promoguda per la Fundació Tots Units.

L'alcalde, José Benlloch, i el regidor de Serveis Socials, Álvaro Escorihuela, s'han reunit amb el president de Tots Units, Enric Reverter, així com amb la seua gerent, Charo Castelló, i amb José Carlos Seguer, gerent de Reciplana Recuperacions, als quals ha mostrat el compromís del consistori vila-realenc de "seguir col·laborant amb una entitat que realitza una gran tasca en l'àmbit social i laboral a la nostra ciutat", tal com ha assegurat Benlloch.

Aquesta ajuda s'insereix en el finançament que Càritas Espanyola ha concedit a Reciplana Recuperacions -que, a més de gestionar residus sòlids urbans, desenvolupa itineraris laborals per a reinserir en el mercat laboral persones en situació de vulnerabilitat- per a la promoció de l'economia solidària. Una subvenció destinada a millorar la infraestructura i equipaments de la nau de l'empresa d'inserció, cedida per l'Ajuntament, que es troba situada al carrer de Miralcamp.

"En total són 62.000 euros els que tindrem, gràcies a l'ajuda del consistori i de Càritas per a millorar la infraestructura", explica Enric Reverter, que afirma que "l'objectiu principal és ampliar la nau per a traslladar el taller de picking (embalatge), de manera que disposarem de més espai per a albergar el servei de recollida d'aparells electrònics". A més, es pavimentarà un recinte que podrà ser utilitzat com a aparcament per a la flota de vehicles de l'empresa.

"Aquest equip de govern està conscienciat amb el treball que realitza la fundació a través de la seua empresa d'inserció, a la qual ja ajudem amb un conveni anual perquè puga seguir planificant i executant noves activitats que donen un respir i ajuden a integrar-se en el mercat laboral molts ciutadans", conclou Benlloch.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es