Inici -> La teua ciutat -> Igualtat -> Notícies d'Igualtat

Igualtat centra el mes de maig en les dones amb una programació especial de xarrades, literatura i una eixida de salut

tornar Imprimir

dilluns, 24 d'abril de 2017

Igualtat, Sala de premsa

Igualtat centra el mes de maig en les dones amb una programació especial de xarrades, literatura i una eixida de salut

El mes de maig tornarà a estar dedicat a les dones. Amb aquest objectiu, la Regidoria d'Igualtat ha programat una sèrie d'activitats centrades en donar visibilitat al paper de les dones, la socialització i el benestar. Una eixida de salut, xarrades o un recital són algunes de les activitats de la programació especial d'Igualtat per a aquest mes de maig.

La primera parada tindrà lloc demà, 25 d'abril, amb la conferència "Dones i pau" (BUC, 19.00 hores), a càrrec del general de divisió retirat Alberto Asarta Cuevas. Els dies 8 i 22 de maig, la Casa de la Dona serà escenari de l'activitat Contes per a pensar, a càrrec de Carmen Bellmunt, mentre que, de cara a festes, tindrà lloc la campanya de prevenció dels abusos sexuals "Tinguem la festa en pau", en els centres educatius. 

El 25 de maig se celebrarà el Dia Internacional per a la Salut de les Dones, amb una visita al balneari de Montanejos. L'activitat constarà d'una visita pel poble, l'entrada al balneari i, en acabar de menjar, una visita a la Fuente de los Baños. L'eixida serà a les 9.00 hores i la tornada, a les 18.00 hores, des de la Casa de la Dona. L'inici d'inscripcions serà a partir del 2 de maig fins a completar aforament. 

El 28 de maig es tancarà el cicle amb l'activitat Maig entre paraules: lliurament dels Premis Maig de narrativa breu i recital Entre dones, que tindrà lloc en la Fira del Llibre a les 11.30 hores. Tres generacions de dones llegiran versos de poetesses valencianes com Carmelina Sánchez Cutillas, Maria Beneyto, Teresa Pasqual, Júlia Zabala, M. Josep Escrivà, Àngels Gregori, Isabel Garcia Canet, Marisol González i Begonya Pozo. La lectura anirà acompanyada de la música d'Ángel Gil (guitarra) i Lluïsa Ros (violoncel). 

La regidora d'Igualtat, Rosario Royo, afirma que "es tracta d'una programació humil que pretén posar el focus d'atenció en la dona, ajudar-la a aconseguir el benestar, a sentir-se millor amb ella mateixa a tots els nivells, tant físic, emocional o intel·lectual, i en la qual pretenem també que se socialitzen amb altres dones, sense oblidar la prevenció de la violència de gènere, que practiquem des de la joventut".

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Programació de maig d'Igualtat 2017
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es