Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

La Policia Local de Vila-real es desplaçarà al circuit de Xest per a participar en el curs de conducció de Volkswagen

dimecres, 26 d'abril de 2017

La Policia Local de Vila-real participarà, un any més, en els cursos de conducció organitzats per Volkswagen Espanya al circuit de Xest, gràcies a la col·laboració entre el concessionari oficial de Volkswagen a Vila-real, Auto-real, i l'Escola de Formació (Efopol) de la Policia Local. 

Les jornades s'emmarquen dins del Volkwswagen Race Tour, l'esdeveniment de conducció que organitza la marca alemanya en el circuit valencià i que tindran lloc divendres que ve, 28 d'abril, en torns de matí i de vesprada. Per a aquesta cita, l'empresa vila-realenca ha reservat diverses places i convidat els membres de la Policia Local a participar en l'activitat, la qual cosa els permetrà aprofitar la formació per a adquirit coneixements i experiències al volant que seran aplicables a la seua labor diària. 

El curs constarà de quatre mòduls, com el GTE, el de conducció off-road, en circuit i el d'innovació, que els agents podran realitzar en el recinte, a través de diferents proves per a conéixer la seguretat, els límits i possibilitats dels vehicles. El regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Serralvo, assegura que "es tracta d'una magnífica oportunitat per a experimentar amb els sistemes més avançats que incorporen els vehicles" i destaca la importància de conéixer "totes les novetats, especialment quant a seguretat en la conducció per a guanyar en eficiència i prestar sempre un millor servei al ciutadà".

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es