Inici -> Àrees -> Proximitat -> L'alcalde al barri -> Visites de l'alcalde al barri

Vila-real reprén la campanya "L'alcalde al barri" per seguir apropant l'Ajuntament a tots els veïns de la ciutat

divendres, 28 d'abril de 2017

Benlloch anuncia una nova edició de L'alcalde al barri

L'Ajuntament de Vila-real reforçarà la connexió amb els veïns i seguirà apropant-se a totes les àrees de la ciutat amb una nova edició de la campanya "L'alcalde al barri". Així ho ha anunciat l'alcalde, José Benlloch, qui prepara, juntament amb les regidories de Participació Ciutadana i Proximitat, la convocatòria d'una campanya que "ha sigut pionera i tot un referent per a molts municipis".

El barri de Botànic Calduch serà la primera zona que rebrà la visita de la campanya, el pròxim 24 de maig. L'elecció d'aquest barri per a iniciar la ronda de visites no és casual. "Aquest és un dels barris que més ens preocupa per tota la situació generada a nivell judicial amb el jardí de Botànic Calduch, un empastre del PP que ara paguem tots. Volem donar la cara, perquè prompte haurem d'arribar a un acord amb el propietari, a qui la justícia ha donat la raó", apunta Benlloch, qui puntualitza: "No permetrem que el barri es quede sense jardí". 

La visita a la zona de Botànic Calduch servirà també per a explicar als veïns la situació de vials com Corts Valencianes i Alfons el Magnànim, que no són de propietat municipal. "Repassarem quins són els serveis que s'han implementat o millorat, a més de valorar els reptes del barri, que compta amb moltes oportunitats", avança Benlloch.
Igual que en edicions anteriors, el despatx d'Alcaldia es traslladarà durant tota una jornada a la zona. "Acostarem la institució amb un envelat que s'instal·larà en un jardí amb tot tipus de material informatiu d'utilitat per als veïns, ens reunirem des de primera hora amb representants educatius i de l'AMPA del col·legi, visitarem comerços, obres en marxa i mantindrem reunions amb diverses entitats que així ho hagen sol·licitat, per donar a les associacions de veïns el protagonisme que mereixen". Al costat de Benlloch hi haurà diversos regidors implicats en algunes de les matèries més rellevants per al barri i en les quals es puguen detectar oportunitats. Fins i tot, es valora la possibilitat de crear una bústia de suggeriments específica i també la realització de "consultes puntuals sobre temes de transcendència per als veïns, les respostes dels quals analitzaríem posteriorment". 

Els regidors de Proximitat, Diego A. Vila, i Participació Ciutadana, Gemma Gil, treballen ja en l'organització de la jornada i el pròxim dia 4 mantindran una reunió tècnica amb l'alcalde per a preparar la primera sessió, a la qual seguiran diverses més en els pròxims mesos. L'objectiu és "arribar a tots els barris" per "seguir escoltant la gent, detectar problemes i donar explicacions del que plantegen els veïns".

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es