Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes

Les festes de Vila-real seran més respectuoses amb l'entorn amb el repartiment de gots orgànics biodegradables

tornar Imprimir

dilluns, 1 de maig de 2017

Junta de Festes, Festes, Sala de premsa, Medi Ambient

Les festes de Vila-real seran més respectuoses amb l'entorn amb el repartiment de gots orgànics biodegradables

Les regidories d'Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climàtic i de Festes, en col·laboració amb la Fundació Caixa Rural Vila-real, repartiran entre veïns i penyes gots ecològics durant les festes de Sant Pasqual, amb l'objectiu d'impulsar unes celebracions més respectuoses amb l'entorn i minimitzar l'impacte dels residus que es generen durant els festejos. Es tracta de gots orgànics, elaborats amb plàstics biodegradables, amb certificat de qualitat i una inscripció sobreimpresa que recorda les seues característiques i que l'Ajuntament farà arribar als vila-realencs.

El responsable de Medi Ambient, Josep Pasqual Sancho, assegura que "l'ús de gots de plàstic es dispara en festes, especialment en penyes i casals i també en locals, la qual cosa produeix un important volum de residus que, gràcies a aquesta iniciativa, podem reduir". Per la seua banda, l'edil de Festes, Javier Serralvo, destaca que "aquesta és una gran oportunitat per a seguir fent unes festes més respectuoses amb l'entorn".

Les penyes participants en l'assemblea de la Comissió de Penyes rebran més informació sobre com participar i com obtenir els gots.

Galeria multimèdia

Imatges

Got biodegradable
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es