Inici -> Àrees -> Universitat Popular -> Notícies

Un recital amb poesia i música acosta la figura de García Lorca als joves de Vila-real

tornar Imprimir

dimecres, 3 de maig de 2017

Sala de premsa, Educació

Un recital amb poesia i música acosta la figura de García Lorca als joves de Vila-real

La Regidoria de la Universitat Popular ha organitzat per als dies 4 i 5 de maig un recital que, amb el títol Recordant García Lorca¿ acostarà als més joves l'obra de Federico García Lorca. Cada dia s'oferiran dues sessions (a les 9.30 i 11.30 hores) a la sala d'actes de la Fundació Caixa Rural Vila-real, on la música "actuarà com a eina de relació amb els poemes de l'autor".

"L'objectiu és iniciar els alumnes en l'interés cap a la poesia i la música, acostar la figura de García Lorca, impregnar al públic de la immensitat de la seua obra i ajudar-los a valorar, a través dels seus textos, la negativitat de l'odi i la venjança", afirma la regidora de l'àrea, Rosario Royo. Així, els assistents gaudiran de l'obra poètica de l'autor a través de cançons espanyoles antigues recollides i harmonitzades pel mateix escriptor. "La metodologia del recital consistirà en la lectura de determinats poemes del gran autor granadí, acompanyada per la interpretació musical a piano o guitarra d'algunes de les cançons que el poeta va harmonitzar i que seran cantades per una de les veus que més profundament sent l'esperit de García Lorca, com és la granadina Leticia Rodríguez", explica. Rafael Lloret posarà veu als poemes. 

"Esperem que els joves assistents isquen del recital amb un concepte diferent, més proper i amé tant de la poesia, com de l'autor i també de la seua obra", assegura la regidora.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es