Inici -> └rees -> Festes -> Junta de Festes

Una cronopujada al campanar i una trobada de ve´ns amb cognom Villarreal s'incorporen al programa de Sant Pasqual

tornar Imprimir

dijous, 4 de maig de 2017

Junta de Festes, Festes, Sala de premsa

Cronoescalada al campanar_1

Una cronopujada al campanar i una trobada de ve´ns amb cognom Villarreal s'incorporen al programa de Sant Pasqual

Els festejos en honor a sant Pasqual, que comenšaran el pr˛xim dia 12, incorporen enguany dues importants novetats a la programaciˇ. Entre ells, destaquen la convocat˛ria d'una cronopujada al campanar de l'esglÚsia arxiprestal i una trobada de ve´ns que tenen el cognom Villarreal.

El primer dels actes tindrÓ lloc el primer diumenge de festes, 14 de maig, i comenšarÓ a les 9.00 hores des de la plaša Major. Els participants, que eixiran de manera individual cada minut, recorreran el carrer del Comte Albay fins al temple, on enfilaran els 175 esglaons que els portaran fins al punt mÚs alt, a 42 metres d'altura. Cada vegada que s'acumulen 25 persones a la torre hi haurÓ un xicotet descans perquŔ puguen baixar i realitzar noves rondes, fins al mÓxim de 150 atletes. Els interessats poden inscriure's en la pÓgina web www.42ypico.com per 5 euros, que aniran a benefici de l'Associaciˇ Espanyola Contra el CÓncer (AECC). La cronopujada se suma a la tradicional pujada al campanar, que passa a celebrar-se enguany el segon dissabte, 20 de maig, en horari de 10.30 a 13.00 i de 16.30 a 18.30 hores.

Una altra de les novetats que enguany s'incorporen al programa Ús la I Trobada de Cognoms Villarreal, que se celebrarÓ el segon dissabte, 20 de maig, a les 19.30 hores a la plaša de Sant Pasqual. La jornada coincidirÓ amb la VI Trobada de Pasquals i Pasquales, que torna un any mÚs al programa de festes, com ho fa tambÚ la Trobada de Bessons, diumenge 21 de maig, a les 18.30 hores, a la plaša Major.

A mÚs, tant la Junta de Festes com la Comissiˇ de Penyes treballen en la recuperaciˇ de la tradiciˇ de portar un garbonet a sant Pasqual per a la foguera que se celebra posteriorment a l'ofrena enfront de la basÝlica. L'acte, com Ús habitual, se celebra el dia 16, a partir de les 18.30 hores i els garbonets es poden encarregar a la Casa de la Festa per un euro.

Galeria multimèdia

Imatges

Cronoescalada al campanar A Sant Pasqual, un garbonet VI Trobada de Pasquals i I de cognom Villarreal

Veure més imatges

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es