Inici -> Aplec de temps lliure (borrar)

L'Aplec d'Estiu obri les inscripcions amb 800 places per a cobrir totes les vacances escolars amb activitats i menjador

dissabte, 6 de maig de 2017

L'Aplec d'Estiu obri demà el termini d'inscripció de la 29a edició, amb 800 places en cinc torns, amb els quals l'Ajuntament de Vila-real garanteix la cobertura d'oci educatiu i menjador escolar durant tota l'època de vacances, del 21 de juny al 31 d'agost. En aquesta ocasió, les activitats es desenvoluparan als col·legis Pius XII i Cervantes en els tres primers torns i només a Pius XII en el cas de les vacances d'agost.

"L'Aplec de Temps Lliure és un dels eixos de l'àrea de Serveis Socials, ja que ens permet atendre les necessitats de les famílies amb un programa d'activitats d'oci inclusiu que afavoreix la conciliació familiar i garanteix la cobertura als menors amb menjador escolar durant totes les èpoques de vacances", recorda el regidor Álvaro Escorihuela. Amb aquest objectiu, l'Aplec ha anat reforçant-se amb més serveis i ampliant l'oferta fins a cobrir no sols l'estiu, sinó també Nadal i Pasqua. "L'Ajuntament de Vila-real ha sigut pioner a oferir servei de menjador en vacances i fer-ho, a més, en totes les èpoques de l'any, vinculat a un programa d'activitats d'oci educatiu per a tots els xiquets, amb independència de la situació familiar. Per açò, l'Aplec seguirà sent una prioritat", agrega.

En aquesta ocasió, l'Aplec d'Estiu ofereix 800 places, distribuïdes en quinzenes, de les quals 200 estan reservades a educació infantil. D'aquesta manera, les activitats del programa -tallers, jocs esportius o eixides, entre altres- abasten una àmplia franja d'edats, des dels 3 fins als 16 anys. Per a optar a alguna de les places de l'Aplec és necessari formalitzar prèviament la sol·licitud, des del 8 fins al 28 de maig, a través del web http://aplecdetempslliure.vila-real.es. El 30 de maig es farà el sorteig públic per a l'ordre de la matrícula, que es formalitzarà del 5 al 13 de juny al Centre Social. 

El preu de l'activitat és de 20 euros, a més de menjador i desdejuni, amb importants bonificacions i tarifa gratuïta en el cas de famílies que no superen els 6.390 euros de renda per càpita o estiguen incloses en programes de Serveis Socials.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Aplec d'Estiu 2017
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es