Inici -> La teua ciutat -> Igualtat -> Notícies d'Igualtat

Igualtat fa una crida als joves per a "tenir la festa en pau" en una nova edició de la campanya de prevenció dels abusos

dilluns, 8 de maig de 2017

Tinguem la festa en pau 2017_1

La regidora d'Igualtat, Rosario Royo, ha participat aquest matí en una de les sessions de la campanya "Tinguem la festa en pau", promoguda per la Regidoria d'Igualtat per prevenir els abusos i agressions sexuals cap a les dones, particularment en contextos de festa com les que estan a punt d'arrancar a Vila-real. La campanya es desenvolupa per segon any consecutiu entre els alumnes de 4t d'ESO i batxillerat dels instituts, amb xarrades per part de la tècnica d'Igualtat, Ana Esteve, el visionat d'un vídeo i el repartiment de polseres amb el lema de la campanya entre els joves. 

"La campanya pretén sensibilitzar els nostres joves sobre la necessitat de respectar sempre la voluntat de l'altre, fent pedagogia del consentiment i informant els adolescents que les relacions han de ser sempre consentides. En les xarrades s'aborden qüestions com la permissivitat social que té aquest tipus de violències, sobretot en esdeveniments i contextos festius on sembla que tot està permés", detalla Royo. Les sessions s'imparteixen als col·legis Verge del Carme, Bisbe Pont i Nostra Senyora de la Consolació i als instituts Professor Broch i Llop i Francesc Tàrrega.

Galeria multimèdia

Imatges

Tinguem la festa en pau 2017 Tinguem la festa en pau 2017_2
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es