Inici -> Àrees -> Serveis Socials -> Notícies serveis socials

Vila-real reparteix 2.000 motxilles per a portar el 'Coneixement!' sempre al damunt durant les festes de Sant Pasqual

dimecres, 10 de maig de 2017

Presentació de la campanya Coneixement!_1

"Fes que la festa no et supere, porta el coneixement al darrere". És el lema que la campanya de prevenció del consum d'alcohol i drogues Coneixement! vol transmetre durant aquestes festes de Sant Pasqual a penyistes, veïns i visitants, als qui regalarà motxilles amb l'emblema perquè no l'obliden. La regidora de Sanitat, Silvia Gómez, i el tècnic de la Unitat de Prevenció Comunitària (UPC), José Gisbert, han presentat la campanya, en la qual també col·labora El Peatón Videoproducciones, que tornarà a plasmar el lema que "per a passar-ho bé no és necessari passar-se amb l'alcohol" amb el repartiment de 2.000 motxilles.

La bossa, amb la imatge de la iaia del Coneixement, es repartirà tant aquest divendres, en la inauguració de la Fira de la Tapa, com el dilluns, aprofitant la xulla, "per a recordar que el coneixement cal portar-lo sempre damunt", apunta Gisbert. L'edil de Sanitat, qui ha agraït la important labor de la UPC en l'educació de joves i adults per a evitar les conductes addictives, destaca que "aquesta és una campanya saludable". "En cap moment prohibim l'alcohol, però sí es fa una crida perquè la gent es modere i bega sempre d'una manera responsable i, si pot ser, el mínim i donant exemple", argumenta.

En aquesta línia, Gisbert assegura que "els joves sempre imiten el comportament dels majors i, per això, encara que la campanya està feta per a arribar a tots els públics, volem que els adults siguen els primers a viure les festes amb el mínim consum d'alcohol i donen exemple a la joventut, especialment als menors d'edat que, tot i que no poden ni deuen consumir, moltes vegades acaben aconseguint l'alcohol, per a la qual cosa es necessiten diners, que probablement reben de part dels adults", assenyala. "L'objectiu no és llançar un missatge repressiu, ni d'abstinència, sinó dir amb un poc de gràcia, originalitat i proximitat que la precaució, la responsabilitat i el respecte són molt importants en festes", conclouen.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es