Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes

Un documental recordarà els millors moments musicals de 1967 a l'homenatge als matrimonis que celebren les noces d'or

tornar Imprimir

dijous, 11 de maig de 2017

Família, Junta de Festes, Festes, Sala de premsa

Un documental recordarà els millors moments musicals de 1967 a l'homenatge als matrimonis que celebren les noces d'or

L'Auditori Municipal acollirà aquest dissabte el tradicional acte d'homenatge als matrimonis de Vila-real que aquest any fan 50 anys de casats. Un emotiu esdeveniment organitzat per la Regidoria de Família dins els festejos en honor a sant Pasqual que comptarà amb la projecció d'un reportatge documental molt especial en el qual es recordaran els millors moments de 1967.

La iniciativa, que aquest any se centrarà en l'àmbit musical, farà un repàs sobre la música pop i els grups de la ciutat que estaven en auge fa 50 anys. La regidora de l'àrea, Rosario Royo, explica que "aquest vídeo farà reviure a molts dels presents un moment molt important de les seues vides a través de la música que va marcar la seua joventut i, especialment, l'any en el qual es van donar el sí vull".

L'any passat el tema del vídeo va ser Com era Vila-real el 1966? i va comptar amb un informatiu fictici en blanc i negre en el qual es va fer un repàs per les notícies internacionals, nacionals i provincials i també les més destacades de Vila-real. Entre els titulars es trobaven la guerra de Vietnam, la carrera per arribar a la Lluna, la mort de Walt Disney, la recuperació de la bomba nuclear d'un B52 a la platja de Palomares, així com la mort del ciclista vila-realenc Pascual Poré o la classificació del Villarreal CF en tercera posició de la primera categoria regional. El vídeo pot veure's de nou en: Homenatge a les bodes d'or matrimonials 1966-2016

"Enguany el documental promet no deixar indiferent ningú, ja que tractarà sobre una faceta molt divertida de la ciutat", apunta Royo, "serà un regal molt especial i amb molt de ritme". L'esdeveniment tindrà lloc a les 12.00 hores.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es