Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes

L'autobús de la festa arranca motors en festes per a connectar els veïns amb el Recinte de la Marxa gratis i de manera segura

tornar Imprimir

dimecres, 10 de maig de 2017

Junta de Festes, Festes, Sala de premsa

Bus de la Festa_1

L'autobús de la festa arranca motors en festes per a connectar els veïns amb el Recinte de la Marxa gratis i de manera segura

L'autobús de la festa arranca motors aquest divendres, 12 de maig, per a connectar els veïns i visitants amb el Recinte de la Marxa fins a l'últim dia dels festejos en honor a sant Pasqual, de forma totalment gratuïta. El servei especial compta amb un ampli horari nocturn, que abasta des de les 21.00 fins a les 8.00 hores en el cas del cap de setmana i vespra de festiu.

En concret, els dos divendres i dissabtes, el dilluns de la xulla i el dimarts previ al dia de Sant Pasqual, festiu local, el bus circularà des de les 21.00 hores fins a les 8.00 del matí. La resta de dies, l'horari acabarà a les 3.00 hores, excepte l'últim diumenge, que l'últim viatge tindrà lloc a la mitjanit.

El bus té parada a l'encreuament de l'avinguda d'Itàlia amb el carrer de Sagunt, així com a la bàscula, enfront de Carmelites, al carrer del Riu Segura (darrere del pavelló Sebastián Mora), l'avinguda de Riu Ebre, l'avinguda de la Murà (davant de Lluïsos) i Pius XII (enfront del jardí de les dominiques), fins arribar al Recinte de la Marxa.

El regidor de Festes, Javier Serralvo, ha animat tots els veïns a fer ús d'aquest servei. "El nostre objectiu és que tothom puga gaudir al màxim de les festes amb seguretat i sense preocupacions, deixant el cotxe aparcat", assenyala.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es