Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes

Vila-real reviu la tradicional Nit de Xulla pels carrers i les penyes de la ciutat

tornar Imprimir

dilluns, 15 de maig de 2017

Junta de Festes, Festes, Sala de premsa

Nit de Xulla 2017_1

Vila-real reviu la tradicional Nit de Xulla pels carrers i les penyes de la ciutat

Els carrers i casals de la ciutat han tornat a omplir-se de fogueres i brases per a reviure una de les tradicions més populars de les festes patronals de Vila-real, la Nit de la Xulla. Com cada dilluns de festes, les penyes, associacions i veïns han eixit al carrer per a cuinar la seua xulla, a la brasa o al forn, en un ambient de festa. El regidor de Festes, Javier Serralvo, i la reina, Verónica Fortuño, amb les seues dames, han compartit la tradició amb les penyes de la ciutat.

Aprofitant l'ambient de festa, la campanya de prevenció del consum de substàncies 'Coneixement!' ha visitat també els casals i les penyes per a repartir les motxilles d'aquesta nova edició de la iniciativa. Durant tota la jornada, les festes han pogut gaudir dels esports, la música o la memòria, amb l'exposició de la Puríssima sobre els "25 anys de la visita del rei Joan Carles I a la basílica de Sant Pasqual". També els usuaris del CEAM han obert l'exposició dels seus treballs, amb l'assistència de l'alcalde, José Benlloch, i la regidora de Família, Rosario Royo.

La missa de sant Isidre Llaurador i la processó eucarística pels voltants de Sant Pasqual han estat altres de les activitats del dilluns de festes.

Podeu consultar tota la programació en l'app Vila-real i el web http://programadefestes.vila-real.es, a més dels perfils municipals en Facebook i Twitter.

Més imatges de la xulla i de les festes, en el Flickr de l'Ajuntament

Galeria multimèdia

Imatges

Exposició de la Puríssima_1 Missa de sant Isidre Llaurador Processó eucarística de sant Pasqual_1

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es