Inici -> Àrees -> Relacions institucionals -> Notícies

Vila-real exporta el seu model de mediació policial per primera vegada al Fòrum Mundial de Mediació que se celebra a Canadà

tornar Imprimir

dijous, 18 de maig de 2017

Policia Local, Sala de premsa, Relacions institucionals

Fòrum Mundial de Mediació de Canadà_1

Vila-real exporta el seu model de mediació policial per primera vegada al Fòrum Mundial de Mediació que se celebra a Canadà

L'Ajuntament de Vila-real continua exportant el seu innovador model de mediació policial a la resta del món. El regidor de Relacions Institucionals, Diego A. Vila, i la inspectora de la Policia Local Rosana Gallardo han sigut convocats pel Fòrum Mundial de Mediació, que se celebra del 17 al 19 de maig a Manoir Saint-Saveur, al Quebec (Canadà), per explicar el model de mediació local.

La iniciativa, que celebra la novena edició, porta enguany el lema "Diferents mirades sobre les mediacions interpersonals i les mediacions internacionals", i reuneix als millors professionals en l'àmbit de la mediació. "És un orgull haver sigut seleccionats, per primera vegada en la història d'aquest congrés, per participar i explicar al món el nostre model de mediació, amb la Policia Local al capdavant, entre els temes a tractar en el fòrum", explica Vila. El regidor ha felicitat el cos policial per la trajectòria, "que és la que ens fa valedors d'estar hui ací i la responsable que Vila-real arribe tan lluny gràcies a aquesta carta de presentació que és una autèntica marca que ens segueix obrint al món sencer".

Rosana Gallardo, per la seua banda, s'ha mostrat satisfeta per l'acollida al Fòrum i recorda que "la Policia Local treballa en un concepte diferent d'intervenció policial sota el lema "Una altra forma de fer policia", sempre pensant en la pacificació social".

Galeria multimèdia

Imatges

Fòrum Mundial de Mediació de Canadà
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es