Inici -> Àrees -> Patrimoni -> Notícies de patrimoni

L'artista internacional 3TTMAN signa el cinqué mural del Museu d'Art Urbà de Vila-real dins la mostra TEST

dimecres, 24 de maig de 2017

Presentació de la intervenció urbana de 3TTMAN_2

El carrer de la Serra d'Irta és l'últim espai escollit per les àrees de Patrimoni i Cultura per a plasmar el cinqué mural del Museu Vila-realenc d'Art Urbà (MUVAU). L'artista internacional Louis Lambert, més conegut com 3TTMAN, acaba de materialitzar l'obra El rei de la selva, que forma part de la Mostra d'art i creativitat TEST, inaugurada a l'abril amb una exposició col·lectiva al Convent, espai d'art.

El regidor de Cultura, Eduardo Pérez, i el director de la mostra, Pascual Arnal, han visitat el treball, situat a la paret mitgera d'una casa al carrer de la Serra d'Irta, a l'encreuament amb el carrer de Benicarló, al costat del centre de salut Carinyena i el CEIP Pasqual Nácher. "Aquesta obra, que forma part de la cinquena edició de TEST, se suma a les altres quatre dutes a terme en els últims temps, com la del centre Molí la Vila, la situada al costat de l'encreuament del carrer de l'Estació amb Mestre Goterris, el mural de l'avinguda de Portugal i el del pont de l'avinguda de França", explica Pérez, qui agraeix al responsable de Patrimoni, Emilio M. Obiol, "tota la implicació en el MUVAU perquè aquesta intervenció siga una realitat". Una obra "que no passa desapercebuda, colorista i crítica, oberta a interpretacions, que pretén potenciar l'art urbà al mateix temps que es millora l'estètica de l'escenari, la nostra ciutat, per fer més còmode i creatiu el dia a dia".

Amb aquest, són ja cinc artistes reconeguts en l'àmbit internacional -Escif, Sam3, Borondo, Felipe Pantone i 3TTMAN- els qui han passat per Vila-real, en una iniciativa que va camí de convertir-se en un autèntic museu a l'aire lliure. "Gràcies als propietaris que han cedit les seues façanes i parets mitgeres, comença a prendre forma a Vila-real una col·lecció d'obres molt interessants que fan el passeig urbà més atractiu per a veïns i visitants i que són tot un referent", indica Pérez.

Per la seua banda, el director artístic de TEST, Pascual Arnal, afegeix que "fruit de l'excel·lent treball realitzat en anteriors edicions per artistes de renom, cada vegada més persones i experts s'interessen per aquesta activitat". "La gent de Vila-real està molt contenta quan veu una nova obra finalitzada, ja que aporten llum, color i alegria, a més de fer una reflexió i crear consciència", agrega.

Tant Pérez com Arnal han donat les gràcies públicament per tota la col·laboració als propietaris de l'habitatge que han permés plasmar aquesta obra d'art urbà i han demanat als veïns que "miren i aprecien aquests treballs, que tant enriqueixen la ciutat".

Galeria multimèdia

Imatges

Presentació de la intervenció urbana de 3TTMAN Presentació de la intervenció urbana de 3TTMAN_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es