Inici

Vila-real acosta la figura de sant Pasqual als més joves amb el repartiment de 2.000 auques del patró l'any del centenari

tornar Imprimir

dissabte, 27 de maig de 2017

Sala de premsa, Turisme

Auca de sant Pasqual_1

Vila-real acosta la figura de sant Pasqual als més joves amb el repartiment de 2.000 auques del patró l'any del centenari

L'Ajuntament de Vila-real continua impulsant activitats per a donar a conéixer la figura de sant Pasqual entre tots els públics l'any del Centenari del Patronat sobre la ciutat. A les activitats de la setmana de festes, amb diferents manifestacions com els cobertors i taulells commemoratius amb la imatge del patró o les exposicions, la Regidoria de Turisme impulsa una nova campanya dirigida ara als més menuts, amb l'elaboració d'una auca que serà repartida, a partir de dilluns que ve, entre tots els col·legis de Vila-real.

"En l'any del Centenari del Patronat, no ens oblidem d'un segment important, com és el de l'escola, on des de la pedagogia i la didàctica els xiquets poden aprendre més sobre el patró de la ciutat", assenyala el regidor de l'àrea, Emilio M. Obiol. Amb aquest objectiu, un total de 2.000 unitats, realitzades per una empresa local, arribaran a partir de dilluns als centres educatius perquè els alumnes d'infantil i primària "puguen treballar en l'aula, juntament amb els mestres, la història del sant d'una manera transversal i lligada a la cultura, festa i tradicions de la nostra ciutat". L'auca compta amb nou peces en les quals es relata i il·lustra amb imatges divertides el naixement i infància del patró, el seu recorregut fins a arribar a Vila-real i la seua evolució com a persona, mestre, teòleg i poeta.

"L'auca és una peça ideal per a treballar-la en els pròxims dies, ja que acabem de celebrar els festejos en honor a sant Pasqual i els actes commemoratius pel centenari i les classes s'imparteixen ja en horari de matí, per la qual cosa pot ser una activitat complementària interessant per als xiquets", conclou.

Galeria multimèdia

Imatges

Auca de sant Pasqual
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es