Inici

Vila-real se suma al Mes Tarancón, impulsat per la Diputació en el 110é Aniversari del cardenal

tornar Imprimir

divendres, 2 de juny de 2017

Sala de premsa, Cultura, Turisme, Relacions institucionals

Inauguració del Mes Tarancon. Fotos Javier Vilar (Diputació de Castelló)_3

Vila-real se suma al Mes Tarancón, impulsat per la Diputació en el 110é Aniversari del cardenal

L'Ajuntament de Vila-real participa en les activitats del Mes Tarancón, impulsades per la Diputació amb motiu del 110é Aniversari del cardenal Vicente Enrique i Tarancón, Fill Adoptiu de la ciutat, amb la qual va mantenir una estreta relació. L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, forma part del comité d'honor dels actes commemoratius, juntament amb el president de la Diputació, Javier Moliner, el president de la Generalitat, Ximo Puig, l'alcaldessa de Borriana, M. José Safont, o el bisbe de la diòcesi de Sogorb-Castelló, Casimiro López. El comité està presidit pel rei Felip VI i compta també amb el president del Govern, Mariano Rajoy, el ministre de Cultura, Íñigo Mendez de Vigo, i el president de la Conferència Episcopal, monsenyor Ricardo Blázquez.

El regidor de Turisme, Emilio M. Obiol, el regidor de Relacions Institucionals, Diego A. Vila, i el regidor de Cultura, Eduardo Pérez, així com el vicepresident segon de la Mesa de les Corts Valencianes, el vila-realenc Alejandro Font de Mora, han assistit a l'obertura del Mes Tarancón, amb una exposició inèdita sobre el prelat al palau provincial i una conferència a càrrec del pare Ángel. La família Arrufat, propietària de la Torre Anita on el cardenal va passar llargues temporades, també ha participat en la jornada.

Fotos: Javier Vilar (Diputació de Castelló)

Galeria multimèdia

Imatges

Inauguració del Mes Tarancon. Fotos Javier Vilar (Diputació de Castelló) Inauguració del Mes Tarancon. Fotos Javier Vilar (Diputació de Castelló)_1 Inauguració del Mes Tarancon. Fotos Javier Vilar (Diputació de Castelló)_2

Veure més imatges

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es