Inici -> Àrees -> Educació -> Aula Mentor -> Notícies

L'Aula Mentor tanca el seu quart curs a Vila-real amb la major afluència d'alumnes de la seua història a l'examen final

divendres, 9 de juny de 2017

Exàmens finals d'Aula Mentor_1

El programa formatiu pioner Aula Mentor, dependent del Ministeri d'Educació, tanca el seu quart curs a Vila-real amb la convocatòria de l'última prova més concorreguda de totes les realitzades fins al moment. Tots els alumnes que han finalitzat satisfactòriament el curs han passat al llarg d'aquesta setmana pels exàmens finals, que hui avaluen els alumnes dels mòduls d'especialització professional, un projecte pilot innovador engegat a l'abril, gràcies al conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Vila-real i la Fundació Caixa Rural Vila-real i que compta amb el suport de la Direcció General de Formació Professional d'Espanya, la Subdirecció General d'Aprenentatge al llarg de la vida i la Conselleria d'Educació.

Aquesta formació es caracteritza per ser semipresencial i oferir pràctiques en empreses en àmbits com el disseny i impressió digital, l'assistència a persones dependents, el desenvolupament d'aplicacions per a mòbils i la internacionalització de la xicoteta i mitjana empresa, sectors en auge i amb una alta taxa de creació d'ocupació que, a més, es corresponen amb la marca de Ciutat de la Ciència i la Innovació que ostenta Vila-real des de 2011. En total són 21 els aspirants que durant aquest divendres estan cridats a les proves presencials d'Aula Mentor, exàmens que certificaran els coneixements adquirits durant aquests mesos de formació i que els permetran l'obtenció del certificat en matèries tan demandades com Photoshop, Community Management i Atenció a persones en situació de dependència.

L'Aula Mentor de Vila-real, l'oferta formativa del qual ha crescut de forma exponencial, es manté durant aquest curs com la primera de tota la Comunitat i entre les 10 primeres de les 488 que es troben a tot el territori estatal. Aquesta edició 2016/2017 ha tornat a créixer el nombre d'inscripcions i ja es comptabilitzen 653 matrícules actives des que arrancara fa quatre anys; només en aquest curs s'han registrat 279 alumnes, la xifra més alta fins ara. Quant a resultats, les dades d'aprovats estan en un 59,1%, xifra que converteix l'Aula Mentor Vila-real una de les aules amb major taxa d'aprovats d'Espanya.

Galeria multimèdia

Imatges

Exàmens finals d'Aula Mentor Exàmens finals d'Aula Mentor_2
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es