Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

Classes, tallers i exhibicions tornen a Vila-real en el IV Festival Internacional Sou Capoeira Brasil

dissabte, 10 de juny de 2017

El IV Festival Internacional Sou Capoeira Brasil, organitzat per l'Associació ACAHD Grup Capoeira Brasil i patrocinat per les regidories de Joventut i Esports i Salut, congregarà del 15 al 18 de juny a Vila-real alguns dels noms més destacats del panorama internacional de capoeira. 

El certamen consta de tallers i classes magistrals per part dels mestres i professors convidats a l'esdeveniment, que estarà obert al públic, a més d'una roda exhibició de capoeira el divendres a la plaça enfront de l'Estadi de la Ceràmica (20.00 hores) i el dissabte, a la mateixa hora a la plaça Major. A aquest cartell se suma el canvi de corda dels alumnes, que tindrà lloc el diumenge, d'11.00 a 14.00 hores, al poliesportiu del col·legi Pius XII. El mateix recinte acollirà també diversos cursos el dissabte, ambdós dies amb accés gratuït. Els cursos també tindran lloc el dijous, de 18.00 a 21.00 hores, a l'Espai Jove, i divendres, la plaça enfront de l'Estadi de la Ceràmica també serà escenari de nous tallers oberts al públic a partir de les 19.00 hores.

Enguany, com a mestres i professors convidats, acudiran a Vila-real el mestre fundador del Grup Capoeira Brasil i president de la Federació Mundial de Capoeira, Paulao Cearâ, arribat des d'Hongria; el mestre fundador del Grup Capoeira Brasil i actor reconegut a Hollywood, el brasiler Boneco; el mestre Capu, des de Barcelona; Formando Sarope, Formando Pitbull, Formando Amendoim i el professor Pequenho, tots de Brasil, als quals se suma el professor Bailarino, de Polònia; el professor Fume i Instructor Africano, tots dos de Barcelona, i l'instructor Super-homem, de Brasil.

Galeria multimèdia

Imatges

Cartell Festival Sou Capoeira Brasil
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es