Inici -> Àrees -> Participació ciutadana -> Notícies

El Consell de Xiquets i Xiquetes de Vila-real participa en l'elaboració de la nova Llei d'infància i adolescència

dissabte, 10 de juny de 2017

Cinc representants del Consell de Xiquets i Xiquetes de Vila-real es desplacen avui a Piles (la Safor) per a participar en una jornada de treball per a l'elaboració de la nova Llei d'infància i adolescència que està preparant el Consell, on presentarà i compartirà les seues propostes davant d'altres representants de consells infantils de tota la Comunitat Valenciana. 

La nova Llei d'infància i adolescència de la Comunitat Valenciana tracta els drets, deures i sistemes de protecció dels menors, i per a la seua redacció la Generalitat ha sol·licitat la participació dels consells d'infància perquè aporten la seua visió i propostes a una llei que els hi afecta directament. La regidora de Participació Ciutadana, Gemma Gil, ha explicat que "el Consell de Vila-real ha preparat ja les seues propostes en tallers celebrats durant els mesos d'abril i maig". Així, "mitjançant tècniques participatives, es van presentar propostes per a la millora de la participació infantil, el dret a l'educació, el dret a l'oci i la cultura, el dret a la salut i el benestar ambiental o altres com per exemple el dret a què els adults actuals miren per assegurar el benestar futur dels menors".

El Consell de Xiquetes i Xiquets de Vila-real tancarà el seu període de sessions anual el proper 15 de juny a la sala de plens de l'Ajuntament, on presentarà davant les autoritats les conclusions de la Trobada de Piles, així com el llistat de propostes que han elaborat de manera participativa per a la millora de la ciutat.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es