Inici -> Àrees -> Cooperació i integració -> Notícies

Creu Roja recapta fons per als seus programes d'atenció social a Vila-real amb la I Marxa Solidària

tornar Imprimir

dilluns, 19 de juny de 2017

Cooperació, Solidaritat i Integració, Sala de premsa

Presentació de la Marxa solidària de Creu Roja

Creu Roja recapta fons per als seus programes d'atenció social a Vila-real amb la I Marxa Solidària

Creu Roja ha organitzat per al proper diumenge, 25 de juny, la primera edició d'una marxa solidària que pretén recaptar fons per al manteniment dels seus múltiples programes a favor dels més desfavorits de la ciutat. El regidor de Cooperació, Álvaro Escorihuela, i representants de Creu Roja a Vila-real han presentat l'esdeveniment, que recorrerà el trajecte entre la plaça Major i el Termet amb una aportació solidària de 8 euros.

"Des de l'Ajuntament fa temps que oferim suport i col·laboració a Creu Roja en la seua labor per a ajudar els qui més ho necessiten i per açò seguirem aportant recursos i treballant de la mà en l'impuls de totes les iniciatives que engeguen per a unir tota la societat vila-realenca i ajudar els veïns que pitjor ho estan passant", explica Escorihuela. Per la seua banda, la vicepresidenta de l'assemblea local, Eugenia Gordo, assenyala que la iniciativa naix en substitució de la carrera nocturna dels últims anys. "Volem que l'activitat estiga oberta a tots els públics, des de xiquets fins a ancians", assegura, per la qual cosa s'ha programat una caminada des de la plaça Major fins al Termet (3,5 quilòmetres). La inscripció té un cost de 8 euros -xiquets gratis- i els participants rebran una bossa amb una samarreta, aigua, fruita i un bitllet del Sorteig de l'Or, que es podrà recollir dissabte de 10.00 a 13.00 hores a la plaça Major.

Tal com explica la directora tècnica, Arantxa Monsonís, els interessats a participar poden inscriure's a la seu de Creu Roja Vila-real (carrer del Calvari, 201) o a les tendes Esport 2, A1F Sport, Deportes Eva, Bicis Chiva i en www.urbanrunningcastellon.com. "Tots els diners que es recapten es destinaran als múltiples projectes que tenim en marxa a la ciutat, que cada vegada són més, igual que el nombre d'usuaris", apunta Monsonís, que anima a sumar-se a aquesta cita, en la qual també hi haurà jocs abans de començar la marxa i activitats a l'arribada a l'ermita.

"Volem que la gent se sensibilitze i siga conscient del gran treball que realitza aquesta entitat que tant ajuda en matèria social en la ciutat", indica Escorihuela, que destaca l'increment de programes creats en els últims temps per a atendre diferents franges i perfils vulnerables, que van des de la infància fins als més majors. Les inscripcions romandran obertes fins i tot fins a una hora abans de començar la marxa.

Galeria multimèdia

Imatges

Marxa solidària de Creu Roja
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es