Inici -> Aplec de temps lliure (borrar)

L'Aplec d'Estiu obri ja la campanya per a donar cobertura als menors i les famílies des del mateix dia que acaba el curs

dissabte, 24 de juny de 2017

L'Aplec d'Estiu ha iniciat ja la seua 29a edició, que se celebra enguany als col·legis Pius XII i Cervantes, per tal de donar cobertura a les famílies de Vila-real amb activitats d'oci educatiu i alimentació dels menors des del mateix dia després d'acabar el curs escolar. El regidor de Serveis Socials, Álvaro Escorihuela, ha volgut destacar i agrair el treball del personal del departament i dels centres docents que acullen aquesta edició per tal de coordinar l'inici del programa de manera immediata, només acabar els xiquets i xiquetes les classes.

"Des del departament de Serveis Socials s'ha fet un esforç molt important per a poder donar cobertura a les necessitats de les famílies, en particular d'aquelles més vulnerables i que estan travessant dificultats, en una època complicada com és la finalització del curs i l'inici de les vacances escolars. Amb aquest objectiu, els torns i les places de l'Aplec d'Estiu s'han ampliat en els últims anys per a poder començar el programa socioeducatiu el mateix 21 de juny, el dia després d'acabar les classes", detalla el regidor. Amb la mateixa filosofia, les activitats es perllongaran fins al 31 d'agost, en torns quinzenals que donaran cobertura a 800 xiquets i xiquetes de Vila-real, amb les places cobertes en la seua totalitat.

"Des de l'any 2011, el reforç a l'Aplec ha sigut constant, tot incorporant de manera pionera a la província el servei de menjador escolar per a l'època de vacances; també s'ha inclòs el servei de desdejuni, s'han redoblat places i s'han ampliat les edats, per cobrir des dels 3 fins als 16 anys, a més d'incrementar no només les quinzenes de l'estiu per a cobrir des de juny fins a setembre, sinó també la resta de períodes de vacances escolars de l'any. D'aquesta manera, en l'actualitat, a Vila-real oferim a les famílies el servei d'Aplec tant a l'estiu com durant les vacances de Nadal i de Pasqua", recorda Escorihuela. "L'àrea de Serveis Socials fa un esforç molt important perquè açò siga possible, però el fem orgullosos perquè sabem que és una eina d'inclusió fonamental per a moltes famílies de la ciutat, a més d'afavorir la conciliació dels pares i les mares", afegeix.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es