Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

El V Concurs exhibició de grafits Esprai torna amb una mostra al mur del Pintor Gimeno Barón

tornar Imprimir

diumenge, 25 de juny de 2017

Sala de premsa, Joventut

Concurs de grafit Esprai_7

El V Concurs exhibició de grafits Esprai torna amb una mostra al mur del Pintor Gimeno Barón

El V Concurs exhibició de grafit Esprai, organitzat per la Regidoria de Joventut, continua aquest cap de setmana (24 i 25 de juny) amb una espectacular mostra d'aquest art urbà al CEIP Pintor Gimeno Barón. L'activitat forma part de la programació, que va començar el passat 2 de maig amb un curs d'iniciació del grafit. Aquest cap de setmana és el torn de l'exhibició del guanyador del concurs de l'any passat, Dean One, que ha plasmat un disseny de grans dimensions sobre el mur del centre educatiu.

El concurs exhibició continua el dissabte que ve 1 de juliol amb una intensa jornada de 10.00 a 20.00 hores al Centre de Congressos, Fires i Trobades, on es realitzarà el concurs oficial, amb 13 participants, i una exhibició, en la qual participaran cinc persones. En total seran 18 els artistes urbans que mostraran les seues creacions en aquesta convocatòria, que comptarà amb música en directe durant tot el dia a càrrec de diferents DJ de la ciutat. Ja a la vesprada, a partir de les 16.00 hores, s'oferirà una exhibició de skate i una hora després se celebrarà el Game off Skate, amb premis i material, a més de classes obertes. 

El regidor de Joventut, Xavier Ochando, ha animat els veïns a "gaudir d'aquesta modalitat decorativa que demostra el talent dels nostres joves i que a Vila-real ha servit per a donar vida i millorar la imatge de la ciutat en diferents punts".

Galeria multimèdia

Imatges

Concurs de grafit Esprai_6
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es