Inici -> └rees -> Educaciˇ -> Escola Oficial d'Idiomes

L'oferta de l'aulari de l'EOI de Vila-real s'amplia desprÚs d'anys de reivindicacions amb el nivell C1 d'anglÚs i valenciÓ i la incorporaciˇ d'italiÓ

dissabte, 1 de juliol de 2017

L'aulari de l'Escola Oficial d'Idiomes de Vila-real amplia la seua oferta desprÚs d'anys de reivindicacions i, des del pr˛xim curs, afegirÓ al seu catÓleg docent nous idiomes i nivells. En concret, l'aulari local de l'EOI incorporarÓ en el curs 2017-2018 el nivell C1 d'anglÚs i de valenciÓ i, per primera vegada, impartirÓ classes d'italiÓ en els nivells A2. 

La regidora d'Educaciˇ, Mˇnica Ma˝as, ha mostrat la seua satisfacciˇ per l'ampliaciˇ de l'oferta, que arriba desprÚs d'anys de peticions i gestions davant la Conselleria d'Educaciˇ per a poder oferir majors alternatives en l'aprenentatge de llengŘes als vila-realencs "que eviten que molts estudiants hagen de desplašar-se fins a Castellˇ". Una de les principals reivindicacions dels usuaris de l'aulari, l'ampliaciˇ de nivells en anglÚs, ha sigut atesa. AixÝ, els alumnes d'anglÚs, que fins al moment disposaven de tots els nivells fins al B2 a Vila-real, comptaran per primera vegada amb el nivell C1, de manera que en total seran 16 els grups que cursen l'idioma a la ciutat. 

L'oferta de francÚs i alemany es mantÚ fins al nivell intermedi (B1) i s'incorporen dues noves llengŘes que encara no s'oferien a Vila-real: italiÓ i valenciÓ. En el primer cas, els interessats podran estudiar el nivell bÓsic (A2.1 i A2.2) i en el segon, comptaran amb el nivell C1 (considerat de domini). 

Els horaris i grups es poden consultar en l'enllaš https://goo.gl/meoevm. En cas de voler incorporar-se, els alumnes que no hagen de fer preinscripciˇ -aquells que han aprovat al nivell A2.1, A2.2, B1.1, B1.2 o B2.1- poden inscriure's a partir del 4 de juliol a l'EOI de Castellˇ, solĚlicitant cita prŔvia, o bÚ acudir el dia 6 de juliol a la Biblioteca UniversitÓria del Coneixement (BUC), situada a l'avinguda de Pius XII, on la Regidoria d'Educaciˇ ha habilitat un punt d'informaciˇ en el qual dijous que ve, de 9.00 a 13.00 hores, podran formalitzar-se les matrÝcules per al pr˛xim curs. Els alumnes nous o que es reincorporen i aquells que desitgen accedir als nivells C1 i C2 hauran de fer la preinscripciˇ en lÝnia en la pÓgina web de l'EOI de Castellˇ.

"Encara queda molt per fer i no Ús l'escola que ens agradaria, ja que l'objectiu principal per a l'Ajuntament Ús tenir una escola oficial pr˛pia i amb aquest objectiu seguirem treballant, per˛ comptar amb nous nivells i llengŘes els ho posarÓ mÚs fÓcil als estudiants de la ciutat, que evitaran desplašaments i guanyen en oferta educativa a la seua disposiciˇ", afirma Ma˝as. La regidora d'Educaciˇ destaca la "importÓncia de seguir formant-se al llarg de la vida, i especialment en idiomes, en un mˇn cada dia mÚs globalitzat en el qual es necessiten persones capacitades per a treballar i comunicar-se en diversos idiomes", conclou.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es