Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

El concurs exhibició de grafit Esprai convoca 18 artistes urbans en una jornada lúdica i d'animació al Centre de Congressos

dissabte, 1 de juliol de 2017

V Concurs Esprai_4

Un total de 18 d'artistes urbans i grafiters procedents de diferents punts de la Comunitat Valenciana -13 en la modalitat de concurs i cinc, en exhibició- han participat en el V Concurs exhibició de grafit Esprai, promogut per la Regidoria de Joventut. La jornada, celebrada al Centre de Congressos, Fires i Trobades, ha comptat amb activitats d'animació i música en directe durant tot el dia, de la mà dels locals Franky Dazz i Micon Sound. Exhibicions, concurs i classes obertes de skate, amb la col·laboració del club Skate Snow Vila-real, completen la programació de la jornada, d'accés lliure.

Tots els participants han rebut una camiseta commemorativa de l'esdeveniment, dissenyada per Dean One, guanyador del concurs de l'any passat, així com sis esprais que poden utilitzar per a plasmar les seues creacions en el mur del recinte. Els participants del concurs rebran, a més, un premi de 100 euros.

El regidor de Joventut, Xavier Ochando, destaca la consolidació del concurs exhibició Esprai en la programació anual de l'Espai Jove, en una iniciativa que ha assolit un triple objectiu: "Per un costat, Esprai ens permet destacar l'art urbà del grafit, al temps que donem suport als joves talents i millorem la nostra ciutat amb dissenys que embelleixen espais en diferents punts de Vila-real", assenyala Ochando.

Galeria multimèdia

Imatges

V Concurs Esprai_2 V Concurs Esprai_3 V Concurs Esprai

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es