Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

Els locals d'oci de Vila-real s'uneixen a la campanya del Bus de la Marxa a Benicàssim i regalaran els tiquets per a evitar que els joves facen ús del vehicle particular en eixir de festa

divendres, 7 de juliol de 2017

Reunió amb locals d'oci pel Bus de la Marxa

Les regidories de Joventut i Economia de Vila-real han engegat, per sisè any consecutiu, el Bus de la Marxa. Una iniciativa que, com cada edició, funcionarà tots els dissabtes de la segona quinzena de juliol i el mes d'agost amb l'objectiu d'evitar que els joves que isquen de festa a Benicàssim realitzen els desplaçaments amb vehicles particulars. 

Per segon any consecutiu, fer ús d'aquest servei no tindrà cap cost per als usuaris, ja que la campanya comptarà amb la implicació de més locals d'oci que l'any anterior, fins arribar a la quinzena, que tots els divendres i dissabtes lliuraran un tiquet per a l'autobús a cada client que realitze una consumició per un import mínim d'1,5 euros i que cobrirà l'anada i la tornada a Benicàssim. El regidor Xavier Ochando destaca que, "d'aquesta manera, incentivem el consum en els locals de la ciutat, al mateix temps que fomentem la seua seguretat si ixen a Benicàssim". 

El Bus de la Marxa eixirà cada dissabte a les 00.30 hores des de la plaça del Llaurador en direcció al Termet, on farà una parada i posarà rumb a la bàscula del Barranquet. Des d'allí es dirigirà a l'encreuament entre Cardenal Tarancón i el carrer de Gamboa i passarà per la parada de l'avinguda del Riu Ebre, que serà l'última dins de la ciutat fins a arribar al Carmelitano de Benicàssim, des d'on tornarà a Vila-real a les 5.30 hores, passant pels mateixos punts.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es